Mertens, Hadise'yi istiyor! Belçikalı yıldızın özel isteği gündeme bomba gibi düştü

Mertens, Hadise'yi istiyor! Belçikalı yıldızın özel isteği gündeme bomba gibi düştü

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens'in, Belçikalı doğumlu Hadise'den özel bir talepte bulunduğu iddia edildi. Hadise'nin ise ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. İşte, Mertens'in Hadise'den çarpıcı isteği...

Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 4-2 sarı-lacivertlilerin mağlubiyetiyle sonuçlanmasının ardından lider Galatasaray, rahat bir nefes aldı.

HalkTV'de yer alan habere göre, sarı-kırmızılı takımda geldiği günden bu yana taraftarın sevdiği isimlerin başında gelen Belçikalı futbolcu Dries Mertens de şampiyonluk için şimdiden harekete geçti ve şarkıcı Hadise'ye çağrıda bulundu.

mertensten-hadise-ozel-istek.jpg

MERTENS AİLESİYLE SAMİMİ İLİŞKİLERİ VAR

Galatasaray'ın maçlarını yakından takip eden Belçika doğumlu Hadise, Mertens ve eşiyle arkadaş oldu. Hadise ile dostluklarını iyice ilerleten Mertens ve ailesi, hem tribünde hem de İstanbul gecelerinde birçok kez boy gösterdi.

mertens-hadise.jpg

YILDIZ FUTBOLCU ISRARCI OLDU

Galatasaray'ın bu sezonki başarısında büyük pay sahibi olan ve şarkıcı Simge'nin 'Aşkın Olayım' şarkısıyla özdeşleşen Icardi'ye özenen Mertens, yakın arkadaşı Hadise'den kendisine özel bir şarkı yapmasını istedi. Hadise bu konuyla ilgili henüz yanıt vermezken, Mertens'in çok ısrar ettiği iddia edildi.

hadise-mertens.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN