Öğrencilere tatil yolu göründü! MEB açıkladı: Okullar tatile giriyor

Öğrencilere tatil yolu göründü! MEB açıkladı: Okullar tatile giriyor

Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğrencileri sevindirecek bir açıklamaya imza attı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için tatil yolu göründü. Milli Eğitim Bakanlığı hem veliler için hem de öğrenciler için mi önemli bir açıklamada bulundu. Okullar Nisan ayında kapanıyor. İşte Milli Eğitim Bakanlığı’nın o açıklamaları…

Öğrencilerin gündeminde 2 dönem ara tatilleri yer alırken müjdeli haberde Milli Eğitim Bakanlığından geldi. Hem öğrencilerim hem de velileri ilgilendiren önemli bir açıklama yapan bakanlık ikinci ara tatil tarihini açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı açıklamaları ile birlikte öğrencilere de tatil yolu göründü. İşte Milli Eğitim Bakanlığı’nın o açıklamaları…


2. ARA TATİL NE ZAMAN YAPILACAK?

2022-2023 eğitim öğretim yılı hakkında alınan kararlar hem velilerin hem de öğrencilerin gündeminde yer alıyor. MEB tarafından yapılan açıklamalar kapsamında 2. dönem yapılacak ara tatil için tarih belli oldu. İkinci ara tatil için nefesler tutulurken bakanlık açıklamaları ile öğrencilerin yüzünü güldürdü.
okul-ders-1.jpg

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiler kapsamında 2022-2023 eğitim öğretim dönemi 2 ara tatil takvimi belli oldu. Okulların ikinci ara tatili 17 Nisan Pazartesi günü gireceği belirtilirken Ramazan Bayramı arifesi olan 20 Nisan Perşembe günü sona ereceği aktarıldı.
okul-tatili.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar kapsamında Ramazan Bayramı tatili ile 2. ara tatilin birleştirileceği belirtildi. Bu kapsamda öğrenciler 3,5 günlük Bayram tatilinden de yararlanmış olacak. 2022-2023 eğitim öğretim dönemi 2. ara tatil nisan ayında toplam 1 hafta olarak yapılacak.

okul-zamlari.jpg

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ NE ZAMAN SONA ERİYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 2022-2023 yılı takvimi kapsamında okulların ne zaman kapanacağı da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 12 Eylül 2022 tarihinde başlayan yeni dönem 16 Haziran 2023 tarihinde sona eriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN