Odadaki gizli vampiri sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar buluyor! 9 saniyede vampiri bulabilir misin?

Odadaki gizli vampiri sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar buluyor! 9 saniyede vampiri bulabilir misin?

Zeka bulmacası sorularında, yanıtlamadan önce dikkate alınması gereken birkaç şey vardır. Bu tür bulmacaları çözmek aceleye getirilemez, ancak çok dikkatli bir şekilde ele alınmalıdır. Odadaki Vampiri 9 saniye içinde tespit edebilir misiniz?

Zeka bulmacaları oldukça yanıltıcı olabiliyor. Bu nedenle, başkalarıyla birlikte talimatlara dikkat etmek çok önemlidir. Ardından doğru cevabı bulmak için bir analiz yapın.

Yukarıdaki zeka bulmacası görüntüsünde olduğu gibi. Çözümü ararken hızlı olmak ve dikkatlice incelemek ne kadar akıllı olduğunuzu gösterecektir.

vm1.jpg

RESİMDEKİ VAMPİRİ 9 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki zeka bulmacası, bir grup insanın eğlenmek için bir araya geldiği bir sahneyi göstermektedir. Ancak, bu insanların arasından bir kişinin vampir olduğu ortaya çıktı. 9 saniyede kim olduğunu bulabilir misin?

İlk bakışta resimde gizlenen vampiri bulmak sizin için zor olabilir. Fakat detaylara odaklanırsanız kısa süre içinde saklanan vampiri tespit edebilirsiniz.

VAMPİR NEREDE SAKLANIYOR?

Cevap oldukça basit ama aldatıcı olduğu için süre dolmadan önce resme çok dikkatli bakmalısınız. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla aşağıya kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun.

Odadaki kadın ve erkeklerin tepkilerine dikkatlice bakarsanız, hayatta olmayan ve Vampir olan kişiyi tanımlayabilirsiniz. Gizli vampiri gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

En sağ köşedeki adam, odadaki Vampir. Onu düzgün bir şekilde tararsanız, aynada yansıması olmadığını ve ayrıca bir dişe sahip olduğunu görebileceksiniz.

vm2.jpg

Yani, bu IQ testi bulmacanın cevabı, odadaki Vampir, yansıması olmayan ve dişleri olan adamdır. Bu zeka oyunu, gözlem ve zeka seviyenizin basit bir testiydi. Bu bulmacayı öngörülen süre içinde çözmek için yanal düşünmeyi uygulamanız gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN