Onlar sizinkini çalmadan önce filler arasındaki gizli kalbi bulun! Sadece 21 saniyeniz var…

Onlar sizinkini çalmadan önce filler arasındaki gizli kalbi bulun! Sadece 21 saniyeniz var…

Sizlerle burada çok sayıda optik illüzyon paylaştık ancak itiraf edelim ki hiçbiri bu denli kuvvetli bir eser değildi. Şimdiki optik illüzyon tıpkı sanatın eyleme dökülmesinden doğan performans sanatı gibi illüzyonun performansa dökülmesinden oluşan bir performans illüzyonu! Birazdan aşağıda tekrar göreceğiniz optik illüzyonun içinden 21 saniyede bulacağınız kalp sizin önemli bilgileri de otaya koyuyor! Gelin hep birlikte inceleyelim…

Optik illüzyonların adresi olan sayfamızda bugün de bir görselle karşınızdayız. Performans illüzyonu olarak da adlandırdığımız bu illüzyon sizin hakkınızda önemli bilgiler vermeye talip.

Yukarıda gördüğünüz ve aşağıda tekrar göreceğiniz optik illüzyon sizin hakkınızda önemli bilgiler verecek.

Ayrıca o şeker gibi görünen fillerin aslında göründükleri kadar sevimli olmadığını da bizzat test etmiş olacaksınız. İşte elma şekerin içindeki zehir ve fillerin içindeki kalbe dair detaylar…

21 SANİYENİZ OLACAK!

Optik illüzyon testinde sizden fillerin arasındaki kalbi bulmanız istenecek. Ancak bunun için o kadar uzun bir süreniz olacağını zannediyorsanız çok ama çok yanılıyorsunuz!

fil-1.png

İllüzyondaki kalbi 21 saniyede bulamazsanız ilk şansınızı kaybettiniz demektir. Kalbi görmek için resimden gözünüzü çevirin ve birkaç saniye sonra tekrar bakın. Fili buluncaya kadar bunu yapmaya devam etmeniz gerek.

Ara vermenizi istememizde sağlığınız için önemli bir detay olduğunu asla unutmayın!

İLK GÖRÜŞTE AŞK!

Görüntüye 21 saniyeden daha uzun süre bakarsanız "ilk görüşte aşk" tuzağına yakalanmış olacaksınız çünkü bu fillerin yarattı aura sizi ele geçirecek. Onlardan hiç ayrılmak istemeyeceksiniz ve günlük hayata dönmeniz zorlanacak.

O nedenle 21 saniyeden uzun bakmanızı asla tavsiye etmiyoruz. İnsan doğasının içinde olan bulup ortaya çıkartma ihtiyacının da farkındayız.

Bunun içindir ki 21 saniye baktıktan sonra sadece birkaç saniye dinlenerek görsele tekrar bakabilirsiniz. Böylece hem bu saplantıya yakalanma tehlikesinden kurtulmuş olursunuz hem de bir sonraki bakışınızda kalbi bulmanız daha da kolaylaşır çünkü nereye bakacağınızı bilmiş olursunuz…

PONÇİK BİR HAYVAN MI VAHŞİ BİR DENGE UNSURU MU?

Fil dediğimiz zaman hemen hepimizin aklına belgesellerde izlediğimiz gülümseyen, otlarla beslenen, hortumuyla kendisini ve yavrusunu yıkayan sevimli bir hayvan gelir. Onu oldukça sevimli buluruz. Sarılmak isteriz.

Fakat bu ponçik görüntünün altında hayvanlar aleminin en tehlikeli canavarı yatıyor desek ne düşünürsünüz?

fil.png

Hem görkemli hem de ürkütücü olan bu hayvanın tehlikesi de tam da bu özelliğinden geliyor işte. Bizi görkemiyle ve ihtişamıyla öyle büyülüyor ki bütün çizgimiz şaşabiliyor.

Fillerin popolarını kaşımak için ağaçları devirdiklerini ve yerdeki canlılar için yeni besin kaynakları oluşturduklarını; su birikintileri oluşturmak için zeminde delikler kazdıklarını ve aldıkları uzun mesafeler boyunca ormanları tohumladıklarını göreceksiniz.

DOĞAL DENGENİN VAHŞİ UNSURU FİLLER

Doğaya dengeyi geri getirmenin yanı sıra, bu aşırı sevimli nazik devler o kadar vahşi olabilir ki hiçbir karasal hayvan onun dengi olamaz.

Sanatçıların onları illüstrasyonlarına dahil etmek istemesi doğaldır. Ancak bu sevimli bir görüntü aslında optik bir yanılsama!

Bu aşırı sevimlilik ilk bakışta monoton görünebilir, ancak daha yakından baktığınızda bu fillerin her birinin benzersiz bir kişiliğe sahip olduğunu göreceksiniz.

Bugünkü optik yanılsama, bir bilmece bulmanızı gerektiren bir resim.

Gizlenmiş kalp 21 saniye içinde bu filler arasında tespit edilip bulunmak zorunda çünkü görüntüye daha fazla bakarsanız “ilk görüşte aşk” denen bir insan deneyimi sizi ele geçirmiş olacak.

Ama önce, bir fili bulabilir misin? Hadi bakalım!

whatsapp-image-2022-07-07-at-10-04-27.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN