Resimdeki gizli O harfini 1 kişi bile bulamadı! Sadece IQ'su 160'ın üstünde olanlar 14 saniyede buluyor!

Resimdeki gizli O harfini 1 kişi bile bulamadı! Sadece IQ'su 160'ın üstünde olanlar 14 saniyede buluyor!

Bu zeka bulmacası, gözlem yeteneklerinizde ne kadar dahi olduğunuzu test etmek için bir meydan okumadır. Aynı zamanda sezgilerinizin keskinliği de bu test ile ölçülebilir. Resimdeki gizli O harfini 14 saniyede bulabilir misin?

Yüksek IQ'ya sahip kişiler genellikle sadece akıllı değil aynı zamanda sezgileri de yüksektir. Özellikle kişi yaratıcı ve yüksek hayal gücüne sahipse. Elbette bir şey hakkındaki düşünceleri çok beklenmedik olacaktır. Beyni geliştirmek ve akıllı olmak için çok pratik yapmak gerekir. Bunlardan biri, bu zeka bulmacasından yararlanmaktır.

1-009.jpg

RESİMDE GİZLENEN O HARFİNİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde Q harfleriyle donatılmış bir havuz görebilirsiniz. Fakat burada sizin için zorluk resimde gizlenen O harfini bulmak. Gizli harfi bulmak için yalnızca 14 saniyen var. İnsanların sadece %1'i verilen süre içinde gizli O harfini bulabiliyor. Yapabilir misin?

Zeka bulmacaları çözmek için zaman harcamak bilişsel yeteneklerinizi geliştirebilir. Bunun dışında, bir IQ testi ile gözlem becerilerinizi, zekanızı, yeteneğinizi genel olarak mantığı kullanma becerisine de geliştirebilirsiniz.

RESİMDEKİ GİZLİ HARFİ BULDUN MU?

Bu bulmacalar oldukça basit ama aynı zamanda eğlenceli olabilir. Yani, boş zamanınız varsa, o zaman bu harika bir fırsat. Bu sınava girmek için kendinize sorun.

Bu zeka bulmacasında 'Q'ların arasına gizlenen O harfini bulmanı isteniyor.
Belki bazı insanlar için bu bulmaca biraz zor olacak. Ayrıca cevabı bulmak için sadece 14 saniyeniz var.

İlk bakışta bulmaca karmaşık gibi görünüyor. Çünkü O harfi diğer harflerin arasına başarılı bir şekilde kamufle olmuş durumda. Dolayısıyla doğru cevaba ulaşmak ciddi bir gözlem becerisi gerektiriyor.

ZEKA OYUNU CEVABI

Süreniz doldu. Verilen süre içinde gizli O harfini bulanları tebrik ediyoruz. Harika gözlem becerisine sahip olduğunu söylemek isteriz. Fakat hala bulamayanlar üzülmesin. Onlar için çözümü aşağıda paylaşacağız. Aşağıdaki resme bir göz atın ve gizli O harfinin doğru yerleşimini öğrenin.

3-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN