Resimdeki koalayı 1 kişi bile bulamadı! 17 saniyede bulan kişilerin IQ'su 130'un üstünde çıkıyor!

Resimdeki koalayı 1 kişi bile bulamadı! 17 saniyede bulan kişilerin IQ'su 130'un üstünde çıkıyor!

Sadece kartal gözlü insanlar bu optik illüzyon testine girebilir. Bu sefer, bu zeka bulmacası sizden 17 saniye içinde gizli bir koala bulmanızı mı istiyor? Yapabilir misin?

Bu optik illüzyon testini yapmaya hazır olduğunuzu düşünüyorsanız, lütfen aşağıdaki resme dikkat edin. Yukarıda açıklandığı gibi, bu zeka bulmacasındaki zorluk, gizli koalayı 17 saniye içinde bulmaktır.

Başlangıçta gizli görüntüde koala olmadığından eminseniz resme daha yakından ve dikkatli bir şekilde bakın. Bu IQ testi, odaklanma ve ayrıntıları gözlemleme yeteneğinizi geliştirebilir.

kapak-002.jpg

GİZLİ KOALAYI 17 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki optik illüzyon testi aynı zamanda daha zekanızın daha geniş büyümesine de yardımcı olur. Resimdeki gizli koalayı verilen zaman sınırı içinde bulmayı başarırsınız yüksek zekalı olduğunuz iddia ediliyor.

Bu koala çoğu insan tarafından kolayca görülmez. Fakat 17 saniye veya daha kısa süre içinde bulursanız, gözünüz kesinlikle keskin ve siz bir dahisiniz. Koalanın nerede saklandığını bulabilir misin?

KOALA NEREDE SAKLANIYOR?

Bu optik illüzyona yakından bakın ve resmin içinde saklanan koalayı bulmaya çalışın. Koalayı bulmak çok zor görünebilir ama odağınızı resme verirseniz bulmak sizin için daha kolay olacaktır.

Resimdeki koalayı sadece 17 saniyede tanımanın olağanüstü zekanızın bir göstergesi olabileceği iddia edildi. Çalışmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olma eğiliminde olduğunuzu gösteriyor.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Hala mücadeleye devam ediyorsanız, aramayı durdurabilirsiniz. Koala, aşağıdaki resimde gösterildiği gibi ağaçta saklanırken görülebilir:

2-007.jpg

Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Bu nedenle, Optik illüzyonlar her zaman beynimizin nasıl çalıştığına dair büyüleyici bilgiler verir. Öyleyse söyle bize, bu optik illüzyonun içine gizlenmiş koalayı zaman sınırı içinde gördün mü?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN