Resimdeki O'yu bu zamana kadar kimse bulamadı! Sadece IQ seviyesi zirvede olanlar bulabiliyor!

Resimdeki O'yu bu zamana kadar kimse bulamadı! Sadece IQ seviyesi zirvede olanlar bulabiliyor!

Bir kişinin odaklanma ve doğruluk seviyesini geliştirmenin birçok yolu vardır, bunlardan biri de zeka bulmacası IQ testlerini cevaplama alıştırmasıdır. Bu resimde Q harflerinin arasında gizlenen O harfini sadece 7 saniyede bulabilir misin?

İnsanlar odaklanma düzeyini ve doğruluğunu test etmek için, bunun gibi bir optik illüzyon görüntü biçimindeki bir IQ testini yanıtlayarak yapabilir. Bu gibi zeka bulmacalarını çözerken resimlere dikkat etmek oldukça yüksek bir doğruluk seviyesi gerekmektedir.

Aşağıda paylaştığımız zeka bulmacası ile gözlem yeteneklerinizi test edin. Resimde gizlenen O harfini bulabilir misin?

1.jpeg

RESİMDEKİ O HARFİNİ 7 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Yukaradaki resme dikkat edin. Çok sayıda Q harfinin bir araya geldiği bu görselin içinde tek bir harf gizli. Resimde kendini kolayca kamufle etmeyi başarmış O harfini 7 saniyede bulabilir misin?

Çok sayıda Q harfinin olduğu bu resimde sadece O harfine odaklanmak yeterli. Yakından ve dikkatli bakarsanız, gizli harfi bulmanız daha kolay olacaktır. Fakat sizin için zorluk gizli harfi bulmak için sadece 7 saniyeniz var.

GİZLİ HARFİ BULDUN MU?

Odak seviyenizi, zeka seviyenizi ve gözlem becelerinizi ortaya çıkaracak olan bu zeka bulamacası, aynı zamanda eğlencenizi ikiye katlayacak. Fakat insanların sadece %3'nün resimdeki gizli harfi 7 saniye içinde bulduğu iddia edildi.

Bu zorluğu çözmenin en iyi yolu, görüntüyü dikkatlice gözlemlemek ve diğerlerinden farklı görünen harfi tespit etmeye çalışmaktır. Bu tür meydan okumalarda zaman çok önemlidir. Çünkü zeka seviyenizi ortaya çıkaracaktır.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zamanınız doldu. Kaçınız resimdeki farklı olan harfi bulabildiniz? Çözümü merak mı ediyorsunuz? İlk olarak resimdeki O harfini 7 saniye içinde bulanları tebrik etmek istiyoruz. Mükemmel gözlem becelerine sahipsiniz. Şimdi açıklama için aşağıdaki resmi kontrol edin. Gizli O harfini kırmızı işaretle vurguladık.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN