Resimdeki vampir kim? 8 saniyede bulanların IQ'su 130'un üstünde çıkıyor! Gerçek vampiri bulabilir misin?

Resimdeki vampir kim? 8 saniyede bulanların IQ'su 130'un üstünde çıkıyor! Gerçek vampiri bulabilir misin?

Resimde birlikte yemek yemenin güzel atmosferinin tadını çıkaran üç kişiyi görebilirsiniz. Ancak bu zeka bulmacasında sizin için zorluk, görseldeki 3 kişi arasından vampir olan kişiyi tespit etmek. Yapabilir misin?

Bu zeka oyunuda, bir şeye boş boş bakıyormuş gibi görünen mavi elbiseli bir kadın , sonra ortada bir hikaye anlatmakla meşgul olan bir adam ve onu izleyen yeşil elbiseli bir kadın var. Görünüşe göre, üç kişi arasında av bulmak için kılık değiştiren kötü bir vampir var.

Keskin dedektif analizinize göre bu resimde gerçek vampir kim? Yalnızca yüksek zekalı insanlar 8 saniye içinde bulmacayı çözebiliyor.

1-022.jpg

RESİMDEKİ VAMPİR KİM?

Fikrinizin şüpheli olarak değerlendirilmemesi için yaptığınız analizin sonuçlarını anlamaya çalışın. Yukarıdaki gibi zeka bulmacası IQ testi sorularını yanıtlayarak boş zamanlarınızı doldurmak gerçekten çok eğlenceli.

Çünkü IQ testinin cevapları ile ilgili merakı tedavi etmenin yanı sıra zekanın artması için de faydalar sağlıyor. Özellikle bir kişinin bilişsel yönleriyle yakından ilgili olanlar. Bunun nedeni, bir IQ testi sorusunu yanıtlamak istediğinizde, sahip olduğunuz her yeteneği birleştirmeye odaklanmanız gerektiğinden başka bir şey değildir.

DOĞRU VAMPİRİ BULDUN MU?

Bu tür IQ testi zeka bulmacalarına bir zaman sınırı verilir, bu nedenle kaçınılmaz olarak birisinin yanıtları hızlı ve doğru bir şekilde verebilmesi için iyi bir zaman yönetimine sahip olması gerekir.

Yukarıdaki resimde 3 kişi arasından doğru vampiri tespit etmek için sadece 8 saniyeniz var. İnsanların arasında yalnızca ortalamanın üzerinde IQ'su olanlar bu bulmacayı verilen süre içinde çözebiliyor. Eğer öyleyse, tahmin edin gerçek vampir kim? Mavi elbiseli kadın mı, ortadaki adam mı, yoksa yeşil elbiseli kadın mı? Resimdeki vampiri buldun mu?

ZEKA OYUNU CEVABI

Bu tür soruları yanıtlamanın gelişigüzel yapılamayacağı daha önce belirtilmişti. Ancak, destekleyici kanıtlarla desteklenen bir analizle birlikte sunulmalıdır. Bunun için yapılacak ilk şey anahtar kelimeyi yani vampiri bulmaktır. Ardından, onunla ilgili yönlerle bağlantı kurun.

İlk şüphe mavili kadın. Çünkü ağzında kırmızı bir sıvı vardı. Ancak tekrar bakarsanız bunun kan değil az önce yudumladığı sadece kırmızı bir içecek olduğu ortaya çıkıyor.

Sonra bakışlar, dişlerinde sivri dişler varmış gibi görünen ortadaki adama takıldı. Bu onun bir vampir olduğunu mu gösterir ? Öyle olabilir, ancak argüman güçlü değil çünkü sıradan insanlar da buna sahip olabilir.

Son olarak, yeşil elbiseli kadın, gerçek vampir o. Neden mi? Çünkü aynada onun yansıması yok ve o da bardaktaki içeceği içmiş gibi görünmüyor. Vampirler aynalarda görünmez ve insanlar gibi yiyip içmezler.

2-011.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN