Seda Sayan bağış yayınında topa tutuldu! Saçını görenler küplere bindi "Düğüne mi geldin abla"

Seda Sayan bağış yayınında topa tutuldu! Saçını görenler küplere bindi "Düğüne mi geldin abla"

#TürkiyeTekYürek ortak yayınında deprem bölgesi ve depremzedeler için 115 milyara yakın bağış yapıldı. Çok sayıda ünlünün de katıldığı yayına Seda Sayan'ın saçları damga vurdu. Eleştirilen Sayan bakın yardım kampanyasına nasıl katıldı?

Tüm kanalların ortak olarak yayınladığı TürkiyeTekTürek ortak yayınında hem devlet kurumları hem de özel kurumlar büyük bağışlar da bulunurken, bazı çocuklar ise kumpalarındaki paraları depremzedeler için gönderdi. Büyük dayanışmanın yaşandığı yayında Seda Sayan'da sosyal medyada gündem öldü. Bazı kullanıcılar "Düğün saçı yapmış" yorumları yaptı.

sedasayansac.jpg

SEDA SAYAN'IN YAYINDAKİ HALİ OLAY OLDU! O NASIL SAÇ

Çok sayıda ünlü ismin de katıldığı ortak yayında Türkiye'nin her yerinden bağış mesajları geldi.

turkiyetek.jpg

Yaklaşık 115 milyara yakın paranın toplandığı yayında ünlü isimlerde gelen telefonlardan bağış miktarlarını kayıt altına aldı.

edaece.jpg

Seda Sayan'nın da yer aldığı yayında yaptığı düğün saçı dikkatlerden kaçmadı.

sayan1.jpg

"DÜĞÜNE Mİ GELDİN?"

Çok sayıda eleştiri alan Seda Sayan'a "Düğüne mi geldin?" "Feriha'nın topuzunu yapmış "Hiç yakışmadı Seda" yorumları yaptı. Eda Ece'nin makyajsız ve doğal hali ise büyük takdir topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN