Survivor'da ortalık yangın yeri! Yarışmacılar arasında ipler gerildi! Murat Ceylan açtı ağzını yumdu gözünü!

Survivor'da ortalık yangın yeri! Yarışmacılar arasında ipler gerildi! Murat Ceylan açtı ağzını yumdu gözünü!

Survivor 2023 sezonunun sonuna yaklaşırken adada gergin dakikalar yaşandı. Yarışmacılardan Ertuğrul, Kürşat ve Nefise arasında ipler gerilirken Murat Ceylan da yaşanan gerilime kayıtsız kalmadı. 3 yarışmacıya Murat Ceylan'dan sert tepki. İşte Survivor'daki o dakikalar…

Survivor 2023 sezonu All Star formatı ile ekranlarda yerini aldı. Yarışmanın sonuna yaklaşırken yarışmacılar arasında hırs ve mücadelede tavan yaptı. 15 Mayıs akşamı gerçekleşen dokunulmazlık oyununda adada gerginlik dolu dakikalar yaşandı. Yarışmacılar arasında küfür ve kötü sözler havada uçuşurken Murat Ceylan'da yarışmacılara sert tepki gösterdi. Laf dalaşına devam eden yarışmacılar için Murat Ceylan açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Survivor'daki o dakikalar…

SURVİVOR'DA İPLER GERİLDİ


Dominik Cumhuriyeti'nde yeni sezon heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Yarışmacılar yarışmanın sonuna yaklaşırken sinirler de iyice gerildi. Ertuğrul, Kürşat ve Nefise arasında geçen tartışma 15 Mayıs akşamı ekranlara yansıdı. Dokunulmazlık oyunda görülen tartışmaya Murat Ceylan tepki gösterdi.

survivor-tartisma.jpg

"Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz, ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?" diyerek tepki gösteren Murat Ceylan'a karşılık Ertuğ'dan geldi. Ertuğ, "Duyuyor, duyuyor" ifadelerini dile getirirken Murat Ceylan yarışmacılara uyarılarına peş peşe sıraladı.
survivor-gergin.jpg
Murat Ceylan, "Ben burada oyun sonunda Cansu bir itirazda bulundu, onun görüntülerine bakmaya gittim, burada ağza alınmayacak sözler duymaya başladım!" diyerek bütün yarışmacıları tek tek azarladı. Gerginliğe neden olan ve kötü sözler söyleyen Kürşat ise Murat Ceylan'ın tepkisine karşılık açıklama yaptı.

“BU SÖZLERİ KABUL ETMİYORUM”

Ünlü sunucu Murat Ceylan "Ben burada senin yarışmacıma .... demeni kabul etmiyorum.” sözlerini dile getirirken kimsenin birbirine küfür edemeyeceğinin altını çizdi. Kimsenin Kürşat'a da böyle bir şey söyleyemeyeceğini dile getiren Ceylan, herkes için aynı durumu geçerli olduğunu vurguladı. Kürşat'ın rahatsızlık duymasa bile kimsenin birbirine kötü söz söyleme hakkının olmadığını ifade eden Murat Ceylan, “Ben senin için de kimsenin söylemesini kabul etmiyorum. Senin de rakibine böyle bir kelime söylemeni kabul etmiyorum." dedi.

survivor-murat-ceyhan.jpg

Murat Ceylan'ın uyarıları üzerine yeniden laf dalaşına girişen yarışmacılara tepki gösteren Ceylan, bu durumun konseyde konuşulacağının altını çizdi. Bunun kesinlikle normal olmadığının altını çizen Ceylan, “Ben burada hiç bir yarışmacımızın birbirine kötü söz söylemesini kabul etmiyorum. Böyle bir hak yok. " diyerek konunun üzerini kapattı. Konseyde yeniden gündeme gelen konu hakkında açıklamalarda bulunan Kürşat ise bütün arkadaşlarından özür dileyerek durumu tatlıya bağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN