TC kimlik no son hanesi 0,2,4 olanlara 5.000 TL nakit para müjdesi! Anında veriliyor

TC kimlik no son hanesi 0,2,4 olanlara 5.000 TL nakit para müjdesi! Anında veriliyor

PTT kredi veriyor. Başvurduğunuz taktirde anında 5 bin TL'lik ödemeyi alacaksınız. Aktif Bank ile yaptıkları ortak kampanyanın detayları belli oldu. İşte detaylar...

PTT sınırları zorladı! TC kimlik no son hanesi 0,2,4 olanlara 5.000 TL nakit para müjdesi! Anında veriliyor. PTT kredi veriyor. Başvurduğunuz taktirde anında 5 bin TL'lik ödemeyi alacaksınız. Aktif Bank ile yaptıkları ortak kampanyanın detayları belli oldu. İşte detaylar...

para

PTT VE AKTİF BANK'TAN İHTİYAÇ KREDİSİ

PTT vatandaşlara anında kredi veriyor. Şartları sağlayan herkes Aktif Bank aracılığıyla kredi verileceği duyuruldu. Uygun faiz oranları ile birlikte anında nakit ödeme alabileceksiniz.

Uygun faizler ile birlikte anında ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmek için PTT Aktifbank kredisi kullanılabilecek. Kimlik kartlarınız ile yapacağınız başvuruların detayları da belli olmaya başladı.

TC kimlik numaranızı kullanarak 5 bin TL'lik ödeme alabileceksiniz. Uygun ve düşük faizler ile birlikte müşterilerine acil nakit fırsatı sunan bu kampanyaya başvurmak oldukça basit. SMS üzerinden 3050'ye mesaj gönderebilirsiniz. Kredi yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazıp ilgili numaraya gönderebilirsiniz. İhtiyacı bulunan kişilerin Aktif Bank aracılığıyla kimlik kartları ve numaraları ile birlikte başvuruda bulunacaklar.

PTT'nin vermiş olduğu kredi başvurusunda bulunabilmek için size en yakın PTT şubesine giderek kimlik kartınız ile başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Kredi notu 1100 puanın altında puanınız var ve diğer bankalara karşı ön yargılı iseniz hiç düşünmeden bu krediye başvuruda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN