TEB bankasına gidenler çok ballı! Bankaya bile gitmeden 45.000 TL cebinde, sadece bir mesaj yeterli

TEB bankasına gidenler çok ballı! Bankaya bile gitmeden 45.000 TL cebinde, sadece bir mesaj yeterli

Yeni yıla büyük kampanyalarla başlayan TEB tek bir SMS ile 45.000 TL ödeme yapıyor. Kampanya başvuruları başlarken ödemelerden yararlanmak isteyen kişilerin de elini hızlı tutması gerekiyor. İşte TEB kampanya detayları…

Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar bankaların açıklamalarını yakından takip ederken TEB yeni yıla büyük bir kampanya ile başlangıç yaptı. SMS başvurusu yapan müşteriler 45.000 TL'lik düşük faizli kredi imkânından yararlanabiliyor. Resmi açıklama ile kampanya detaylarını duyuran TEB, düşük faiz oranları ile tüm gözleri üzerinde topladı. Başvuru yapmak isteyen kişiler hiç zorlanmadan tek bir SMS ile binlerce TL'ye kavuşabiliyor. Cep telefonu üzerinden gönderilen kısa mesaj ile 45.000 TL'lik ödeme alabilirsiniz. İşte TEB kampanya detayları…


BANKAYA GİTMEDEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Ekonomik açıdan zorlanan vatandaşlar nakit ihtiyacı için bankaların yolunu tutuyor. Yeni kampanyasıyla vatandaşların yüzünü güldüren TEB, SMS ile kredi başvurusu yapılabileceğini belirtti. Evden çıkmadan hızlı ve kolay bir şekilde nakit ödeme almak isteyen vatandaşlar ise kampanya detaylarını araştırıyor. TEB, uygun faiz oranları ve geri ödeme koşulları ile vatandaşların dikkatinde yer alıyor. 45 bin TL'lik ödeme için 36 ay vade seçeneği sunan TEB, detayları da tek tek açıkladı.

teb.jpg

HERKES YARARLANABİLİYOR


TEB tarafından yapılan açıklama kapsamında hem banka müşterileri hem de yeni müşteriler kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanya için 7/24 başvuru yapılabileceği belirtilirken tek bir SMS ile 45.000 TL'yi cebinize koyabilirsiniz. Başvuru şartları merak edilirken TEB, 18 yaşından büyük olan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, banka borcu olmayan ve düzenli geliri bulunan kişilerin başvuru yapabileceğini açıkladı.


TEB KAMPANYA DETAYLARINI PAYLAŞTI


Türkiye Ekonomi Bankası, yeni yılda yeni kampanyasıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. 36 ay vade seçeneği ile sunduğu 45.000 TL'lik kampanya için SMS ile başvuru yapılabileceği açıklandı. Başvuru yapmak isteyen kişiler cep telefonunun kısa mesaj bölümünden gönderdikleri mesaj ile başvuru yapabilmektedir. Bu kapsamda T.C kimlik numarasını yazıp boşluk bırakarak 44 66'ya kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. İhtiyaç kredisi için yaptığınız başvuru onaylandıktan sonra telefonunuza kısa süre içerisinde yanıt gönderilir. Bunu yanı sıra başvuruların ardından ödeme planı da mesaj olarak gönderilir. Ödeme planını inceledikten sonra uygun görürseniz TEB şubeleri üzerinden paranızı çekebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN