Teşkilat dizisinden giden gidene! Kimse beklemiyordu, o isim kadrodan çıktı! Veda nedeni de belli oldu

Teşkilat dizisinden giden gidene! Kimse beklemiyordu, o isim kadrodan çıktı! Veda nedeni de belli oldu

TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Teşkilat tüm hızıyla devam ederken oyuncu kadrosunda ayrılıklar yaşanmaya başlandı. Yeni sezonda birçok isim diziye veda ederken yaprak dökümü devam ediyor. Teşkilat dizisinde hangi isim ayrılıyor? Teşkilat dizisi ayrılan oyuncu haberimizde

Teşkilat dizisi her hafta pazar akşamları izleyici karşısına geçerken heyecan dolu bölümler geri kalmaya devam ediyor. Çağlar Ertuğrul diziden ayrılmasının devamında Murat Yıldırım Teşkilat kadrosuna dahil oldu. Oyuncular arasında Deniz Baysal, Murat Yıldırım, Serdar Yeğin, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimler yer aldığı diziye üç yıldır kadroda bulunan bir isim veda kararı aldı.

TEŞKİLAT DİZİSİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ

Gelen haberler doğrultusunda Teşkilat dizisinde Sermet karakterine hayat veren Atılay Uluışık birinci bölümden beri kadroda yer alırken diziden ayrılacağı haberleri gelmeye başladı.

Teşkilat dizisinden ayrılan isim

ATILAY ULUIŞIK KİMDİR?

1977 yılında dünyaya gelen Uluışık, televizyon deneyimi ilk olarak Bizimkiler dizisinde Ali rolüyle oldu. Başarılı isim Yazlıkçılar, Hürrem Sultan, Doksanlar, Kara Para Aşk, Behzat Ç, Afili Aşk adlı dizilerde ve Balalayka, Soğuk, Rüya, Orhan Pamuk'a Söylemeyin Kars'ta Çektiğim Filmde Kar Romanı da Var, Yalnız Hayaller Kaldı ve kif adlı sinema filmlerinde yer aldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN