Tolga Karel'in aile pozları sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Tolga Karel'in aile pozları sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Televizyon ekranlarından uzun zamandır uzak kalan Tolga Karel, takipçilerini kızdırdı. Son paylaştığı aile pozlarıyla sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Eleştiri yağmuruna tutulan ünlü oyuncuya takipçilerinden uyarı geldi. İşte eleştirilerin nedeni...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye'deki hayatını geride bırakarak Amerika'ya taşınan Tolga Karel'den tepki çeken paylaşım geldi. Sosyal medya üzerinden paylaştığı aile fotoğrafı eleştirilere neden oldu. İşte o tepki...

TAKİPÇİLERİNİ KIZDIRAN PAYLAŞIM

Eski oyuncu ve şimdilerin tır şoförü Tolga Karel, Amerika'daki yeni hayatından mutluluk dolu kareler paylaşmaya devam ediyor. Ancak son paylaşımı, beklenmedik bir tepkiyle karşılandı. Karel, Amerikalı eşi Sarah Scott ve çocuklarıyla olan "mükemmel" aile fotoğrafını Instagram'dan paylaştığında, takipçilerinin tepkisiyle karşılaştı.

1159607b-feee-4d5c-b58f-e2e3beb8f051.jpg

Takipçilerinin eleştirileri, Tolga Karel'in Türkiye'de manken Günay Musayeva ile olan evliliğinden olan oğlu Cihangir'i göz ardı ettiği yönünde yoğunlaştı. Karel'in Amerika'da iddialı bir yaşam sürdürürken, Türkiye'deki oğluyla hiç iletişim kurmaması, sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı.

TOLGA KAREL: AŞK VE TEPKİLER ARASINDA

Tolga Karel'in sarışın güzeli eşiyle aşk dolu pozları, bir yandan beğeni toplarken, diğer yandan Cihangir ile olan ilişkisinin eksikliği sebebiyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Karel, Amerika'da kurduğu yeni hayatla ilgili sık sık paylaşımlar yaparken, Türkiye'deki oğluna dair sessizliği dikkat çekiyor.

6ea86d11-5cca-4715-b7ad-198b3755dfa0.jpg

Amerika'nın güneşli eyaleti Florida'da lüks bir ev satın alan Karel'in, bu mutlu aile tablosu karşısında Türkiye'deki oğlunu unutmuş olması, takipçileri tarafından hoş karşılanmadı. Paylaşımlarına yağan eleştiri yorumları, Tolga Karel'in sosyal medya hesabını adeta bir savaş alanına çevirdi.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI: "CİHANGİR'İ UNUTMA TOLGA!"

Tolga Karel'in hayatından renkli kesitler sunan Instagram hesabı, şimdi onun ve oğlu Cihangir arasındaki iletişimsizliği gündeme taşıyan bir platform haline geldi. "Mutlu aile" fotoğrafları altına yapılan yorumlarda, hayranları Karel'e "Cihangir'i aramıyor bile" diyerek, Türkiye'deki oğluna karşı sorumluluklarını hatırlatıyor.

8251b0e3-ab83-4ff9-b302-92746ae3744b.jpg

Tolga Karel'in Amerika'daki hayatı, şüphesiz pek çok kişi için hayranlık uyandırıcı. Ancak sosyal medya, ona bir baba olarak Türkiye'de bıraktığı hayatın unutulmadığını ve unutulmaması gerektiğini hatırlatan bir vicdan aynası tutuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN