Ufuk Özkan hastane odasından son durumu paylaştı! 12 aylık ömrü kaldı denmişti… Böyle giderse 1 haftaya

Ufuk Özkan hastane odasından son durumu paylaştı! 12 aylık ömrü kaldı denmişti… Böyle giderse 1 haftaya

Geniş Aile dizisi ile hafızalara kazınan Ufuk Özkan son günlerde sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Karaciğer yetmezliği ile mücadele eden Özkan, yaptığı son paylaşım ile tüm hayranlarını sevindirdi. Nakil bekleyen Özkan'dan sevindiren açıklama geldi. İşte Özkan'ın sağlık durumundaki son gelişmeler…

Ekranların sevilen yüzleri arasında yer alan Ufuk Özkan son günlerde sağlık sorunları ile uğraşıyor. Geniş Aile, Kalk Gidelim gibi pek çok farklı dizide rol alan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile tüm hayranlarını üzdü. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle başrolde yer alacağı filmin kadrosundan çıkarılan Ufuk Özkan hayranlarını sevindiren bir açıklamada bulundu. İşte Özkan'ın sağlık durumundaki son gelişmeler…

SİROZ OLMUŞTU…


Sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren ünlü oyuncu Ufuk Özkan, siroz teşhisi konulduğunu duyurdu. Nakil olması gerektiğini belirten Özkan, nakil olmaması durumunda kısa bir ömrü kaldığını belirtti. Hastanede tedavi altında tutulan Özkan, sevindiren açıklamayı yaptı. Organ naklinde gerek kalmadığını belirten ünlü oyuncu ilaçlarla devam edeceğini söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile müjdeyi duyuran Ufuk Özkan şu ifadeleri kullandı:

ufuk-ozkan.jpg


"Günaydın. Hastanede 15'inci gün. Arayan, soran, dua eden, sosyal medyada beni hiç yalnız bırakmayan sizler... Şükür, ne çok sevenim varmış. Bana güç oldunuz. O zaman güzel haberi vereyim. Organ nakline gerek kalmadı, ilaçlarla devam. En kısa zamanda sahalara döneceğim, gülmeye güldürmeye devam. Hepinize, ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerim sarılmak istiyorum. Desteğiniz paha biçilmez. İyi ki... Sevenlerime, hep güleryüzlü samimi hemşirelere, düşmeyeyim diye beni yıkayan Ahmet ağabeyime, diyet yemeklerini lezzetlendiren ve küçük kaçamaklar yapmama izin veren Sibel kardeşime, her saat başı ben uyurken bile kontrol eden Alihan kardeşime, odamı her gün resmen kırklayan Zeynep ablama ve adını hatırlayamadığım tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.”


ufuk-ozkan-siroz.jpg

UFUK ÖZKAN TABURCU OLACAĞI TARİHİ İŞARET ETTİ


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kendisini arayarak güç ve güven verdiğini belirten Özkan, aramaları ve mesajları için kendisine teşekkür dileklerini iletti. Ufuk Özken, “Prof. Dr. Murat Dayangaç ile Prof. Dr. Onur Yaprak hocalarıma artık dostlarıma diyorum çok teşekkür ediyorum. (Canlar böyle devam ederse 1 hafta sonra taburcu olurum. Tam hazır olmadan çıkmıyoruz çünkü bazı kan değerlerini sabitlememiz gerekiyor) Ama merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmıyorum daha uzun yıllar buralardayım. Sevgiler.” açıklamalarında bulundu.

Hastaneye kaldırılmıştı! Ufuk Özkan hastane odasından son durumunu paylaştı! - Resim: 8

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN