Vakıfbank sigarayı bırakanı araç sahibi yapıyor! 3 ay tek kuruş ödemeden istediğiniz otomobile kavuşturacak! Taşıt kredisi kampanyası yüz güldürdü

Vakıfbank sigarayı bırakanı araç sahibi yapıyor! 3 ay tek kuruş ödemeden istediğiniz otomobile kavuşturacak! Taşıt kredisi kampanyası yüz güldürdü

Yeni araç almak isteyen vatandaşlar en uygun koşullarda taşıt kredisi veren bankaları araştırıyor. Bu kapsamda taşıt kredisiyle en çok dikkat çeken banka ise Vakıfbank oldu. Vakıfbank'ın 2023 taşıt kredisi diğer bankalara göre daha uygun faiz oranı seçenekleriyle vatandaşı cezbediyor. İşte, 2023 Vakıfbank taşıt kredisinin detayları...

Düşük faiz oranı ve uygun geri ödeme planıyla 0 ve 2. el taşıt kredilerinde Vakıfbank'ın sunduğu taşıt kredisi kampanyasına vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. 0 ve 2. el araç fiyatlarındaki artış vatandaşın alım gücünü zorlarken, Vakıfbank bu noktada devreye girerek uygun kredi fırsatı sundu.

Vakıfbank'ın avantajlı taşıt kredisi kampanyası ile müşterilere düşük faiz oranıyla birlikte üç ay erteleme fırsatı da sunuluyor. Esnek geri ödeme planı doğrultusunda bankanın taşıt kredisine vatandaşın yoğun ilgi göstereceği düşünülüyor.

AYLIK 3.251 TL TAKSİT İMKANI

Vakıfbank, taşıt kredisi ile 0 ve 2. el araçlarda düşük faiz oranı ve esnek geri ödeme imkanı sunuyor. Bu kapsamda en az 100 bin liralık taşıt kredisi kullanımında 48 aylık vadede aylık taksit tutarı 3.251 TL olarak hesaplandı.

EN AZ 3 AY TAKSİT ERTELEME FIRSATI

Vakıfbank'ın taşıt kredisini kullanan müşteriler geri ödeme noktasında minimum üç ay erteleme fırsatı bulacak. Aynı zamanda üç ay ödemesiz, üç ayda bir ödeme veya değişen taksit seçenekleriyle bireysel gelir durumuna göre de ödeme planı oluşturulabiliyor.

 vakıfbank taşıt kredisi

TAŞIT KREDİSİ FAİZLERİ NE KADAR OLACAK?

Vakıfbank'ın 2023 yılı taşıt kredisinde %1,59'dan başlayan faizler uygulanacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Vakıfbank'ın taşıt kredisini kullanmak isteyenler başvurularını banka şubeleri veya mobil uygulamadan kolaylıkla yapabilecekler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN