Yalı Çapkını izleyicileri bu habere çok üzülecek! Sevilen oyuncu diziye veda ediyor! Ayrılık sonrası tüm dengeler değişecek!

Yalı Çapkını izleyicileri bu habere çok üzülecek! Sevilen oyuncu diziye veda ediyor! Ayrılık sonrası tüm dengeler değişecek!

Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi çalkantılı günler yaşıyor. Yeni sezonda izlenme oranlarında düşüş yaşayan dizi eski oyuncuları diziye tekrar dahil etmeye başladı. Fenomen dizi hakkında bombe bir iddia ortaya atıldı

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolerini paylaştığı dizi reytinglerde zirveyi Kızılcık Şerbeti'ne bıraktı. Ortaya atılan bir iddia ise sosyal medyada gündem oldu.

İlk sezonuyla cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Yalı Çapkını, ne yazık ki 2. sezonda beklediği reytingleri yakalayamadı. Sosyal medyada oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

'HALİS AĞA MASAYA VURMADAN OLMAZ'

Dizide Halis Ağa karakterini canlandıran Çetin Tekindor'un Yalı Çapkını'ndan ayrılacağı iddia edildi. Bu iddia dizinin sevenleri tarafından büyük tepki topladı.

haliss.jpg

Haberi alan dizinin takipçileri 'Ağam bunu etme', 'Halis Ağa masaya vurmadan olmaz', 'Bizi boynu bükük bırakma', 'Halis Ağa olmadan Ferit de olmaz', 'Halis Ferit sahneleri olmadan Yalı Çapkını olmaz' gibi yorumlarda bulundular.

Öte yandan, Milli Yas nedeniyle bu hafta ekrana gelmeyen Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü 27 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN