Yasak Elma'nın yıldızının hayatı film oluyor! Finale ramak kala film haberi geldi! Hayat hikayesi herkesi hüzne boğacak

Yasak Elma'nın yıldızının hayatı film oluyor! Finale ramak kala film haberi geldi! Hayat hikayesi herkesi hüzne boğacak

FOX TV ekranlarının uzun soluklu devam eden dizilerinden olan Yasak Elma heyecanlı bölümleriyle izleyici karşısına geçerken herkesi şaşırtan karar açıklandı. Başarılı oyuncu Eda Ece'nin hayat verdiği Yıldız karakterinin hayatının film olacağı haberi verildi. Disney Plus üzerinden yayınlanacak olan yeni film için araştırmalar başlarken film çekimleri ve detayları merak konusu oldu.

6 sezondur devam eden Yasak Elma'dan şok eden karar gelirken izleyenler bu kadarını beklemiyordu. Fenomen dizi tam gaz devam ederken final yapmasının ardından filmin beyaz perdede yansıyacağı bilgisi verildi. Dizinin sevilen karakteri Yıldız'ın hayatı film yapılmaya karar verilirken Disney Plus'ta izleyicilerin karşısına geçecek. Peki film ne zaman yayınlanacak?

YASAK ELMA'NIN YILDIZI FİLM OLUYOR!

6.sezonuyla ekranlara gelen Yasak Elma her bölümüyle izleyicilerin dikkatini çekerken bomba bir haber geldi. Yasak Elma'nın gözde karakteri Yıldız'ın hayatı film yapılmaya başlandı. Eda Ece'nin hayat verdiği Yıldız'ın hikayesi birçok izleyicinin dikkatini çekerken bir yandan da yaşadığı hayat takdir gördü. Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus üzerinden izleyici karşısına çıkarılacak.

Eda Ece filmi

EDA ECE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ece, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun oldu. 2011 ve 2014 yılları arasında ekranların gözde dizisi Pis Yedili'de ilk başrol yapımı olarak yer almasıyla beraber ününe ün kattı. 2013-2015 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Beni Böyle Sev dizisine Zeyno karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 2018 yılından bu zamana kadar ise FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma'da Yıldız karakterini canlandırıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN