Yediği dost kazıklarını anlattı duyanlar şoke oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Ekabir'i Erkan Can'dan olay açıklama

Yediği dost kazıklarını anlattı duyanlar şoke oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Ekabir'i Erkan Can'dan olay açıklama

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam"a 7.bölümde dahil olarak 'Ekabir' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Erkan Can, 'dost kazığı' itirafıyla herkesi şaşırttı.

Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği, senaryosu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun, Ali Can Yaraş, Oktay Kaynarca ve Onur Tan tarafından kaleme alınan, Atv'nin reyting rekortmeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam"a 7.bölümde katılan ünlü oyuncu Erkan Can, çarpıcı itiraflarda bulundu.

İlk bölümü 20 Eylül 2022'de yayınlanan ve o tarihten bu yana Atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinde canlandırdığı 'Ekabir' karakteriyle adından söz ettiren Erkan Can'dan gelen 'dost kazığı' itirafı hayranlarını şaşırttı.

1992-2002 yılları arasında izleyiciyle buluşan "Mahallenin Muhtarları" adlı dizide 'Temel' karakterini canlandırarak yıldızı parlayan Erkan Can, Sabah gazetesinden İlker Can'ın sorularını yanıtladı.

Erkan Can'ın ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı - Yeni Şafak

"OKTAY'IN TEKLİFİNİ KABUL ETMEMİN EN BÜYÜK NEDENİ"

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine dâhil olma sürecinden bahseden Erkan Can, "İkna olacak bir şey yok. Beni bilen bilir. Oktay Kaynarca benim konservatuvardan sınıf arkadaşım. 38 yıldır ilişkimiz, dostluğumuz hiç kopmadı, hep devam etti. Bana bu diziden ve rolden bahsedince kıramadım. Oktay'ın teklifini kabul etmemin en büyük nedeni de eskiye dayanan arkadaşlığımız. Oktay çok hakkaniyetli, adaletli, düzgün, tertemiz kalbi olan bir adamdır. Çok da iyi oyuncudur. Tiyatroda çocuk oyunları yapmıştık ama dizide hiç, bir araya gelmemiştik, burada beraber olmamız çok iyi oldu." dedi.

"RACON BİLEN ABİLER BUNLAR..."

Dizide canlandırdığı 'Ekabir' karakteri hakkında da konuşan Erkan Can, "Tabi ki tanıyorum, böyle çok insan var. Oturmasını kalkmasını bilen, racon bilen abiler bunlar. O hayatı da bilirim. Ben hemen hemen her türlü ortamda bulundum ama hep bir kenarda oturdum seyrettim. Tiyatroya başlamadan önce de öyleydi. Hep gözlem yaparım. Mesela Bursa'da kahvehanelerde çok bulundum ama oturup kağıt oynamışlığım yoktur. Tavla bile bilmem. Oyunculuğa başladıktan sonra da bu gözlemlerin çok faydasını gördüm. Sette de öyledir. Karavanıma çekilmem, seti göreceğim hakim bir yere geçerim, sahnemi beklerken seti izlerim. Kulağım hep yönetmendedir. "Erkan abi nerede?" demeden "Buradayım, hazırım" der, gelirim hemen." açıklamasında bulundu.

Ben Bu Cihana Sığmazam'dan Erkan Can'lı ilk kareler - Birsen Altuntaş

"İYİ NİYETİMİN KURBANI OLUP ÇOK PARALAR KAYBETTİM"

Geçmiş yıllarda iyi niyetinin kurbanı olduğu için 'dost kazığı' yediğini açıklayan Erkan Can, "Çok para odaklı bir yapım yok. Geçmişte çok paralar da kaybettik. İyi niyetimizin kurbanı olduk. Birilerine kefil olduk, buralardan çok yaralar aldık. Ama zamanında şöyle zorluk çektik diye yakınmayı sevmem. Onlar hep benim kazanımım, dersler çıkardık. Mesela okulda okurken Olgun (Şimşek) Erdal (Tosun) Gürdal (Tosun) Oktay (Kaynarca) aynı evde kaldığımız dönemlerde aldığımız parayı paylaşırdık. O zamanlar Erdallar dublaj yapıyordu, ben çocuk oyununda oynuyordum. Kazandığımızı ortaya koyardık. Cihangir'de Erdalların evinde çok yaşadım. Annesi Sevim teyzenin emeği çoktur üzerimizde. Çok besledi yedirdi doyurdu bizi. O ev bize 7/24 açıktı. Kızlı erkekli 10-15 kişi yattığımız olurdu. O yokluğa rağmen muhteşem günler güzel kardeşlikler yaşadık. Enseyi hiç karartmadan bugünlere kadar geldik." dedi.

Erkan Can popüler diziyle televizyon ekranlarına dönüyor - Tele1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN