Bi' Karar Ver'de gündem değerlendirildi

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur KARAR TV'nin Bi' Karar Ver programında gündemi değerlendirecek. Canlı yayın 1 Mart saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Gündemin öne çıkan başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣Erdoğan, Elbistan'da yaptığı konuşmada Kahramanmaraş'ı 1 yıl içinde yeniden ayağa kaldırılacağını söyleyerek yine süre istedi. Erdoğan, "Ölenleri geri getiremeyiz ama yaraları saracak azme, tecrübeye ve kudrete sahibiz" dedi.

➣CHP'nin, Kızılay’ın ücretsiz dağıtması gereken çadır ve gıdaları para karşılığı satmasıyla ilgili verdiği araştırma önergesi, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

➣Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili yasa teklifi TBMM Genel Kurulu’nda görüşülerek kabul edildi.

➣Teklifin emeklilik ile ilgili hükümleri, TBMM’ye sunulan haliyle yasalaştı. 8 Eylül 1999 öncesinde sigortalı çalışmaya başlayanlar, yaşa bakılmaksızın prim günü ve sigortalılık süresi koşulunu yerine getirerek emekli olabilecekler.

➣Eski Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu 84 yaşında yaşamını yitirdi.

➣Prof. Dr. Kadıoğlu İstanbul'da yaşanacak yıkımı anlattı: Artık 'kıyamet-i kübra'yı bekliyoruz

➣Bahçeli'den tribünlere 'komplo' çıkışı: Provoke edenler tespit edilsin

➣Afet bölgesinde inceleme yapan adli tıp uzmanları açıkladı: 5 bin kişi kimliksiz defnedildi

➣Kılıçdaroğlu’ndan Millet İttifakı toplantısı öncesinde kritik açıklama: Adayı başka bir tarihte açıklarız

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN