Kayseri Sağlık Müdürü isyan etti: Pozitif vakalar doğru bilgiyi vermiyor

Kayseri Sağlık Müdürü isyan etti: Pozitif vakalar doğru bilgiyi vermiyor

Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, kentte tespit edilen pozitif vakaların filyasyon ekiplerine doğru bilgiyi vermediğini belirterek isyan etti: Pozitif olan kişilere temaslı oldukları kişiler sorulduğunda doğru bilgi verilmediğini üzülerek gözlemlemekteyim.

Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, kentte tespit edilen pozitif vakaların filyasyon ekiplerine doğru bilgiyi vermediğini söyledi.

Benli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının koronavirüsü önlemek için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

"DOĞRU BİLGİ VERİLMEZSE ÖNÜNE GEÇEMEYİZ"

Virüsü tespit edip çevrelemek ve riskli kişilerin gezip dolaşmalarını engellemek için yoğun mücadele veren filyasyon ekiplerinin 'yanlış bilgi' nedeniyle zor zamanlar yaşadıklarını aktaran Benli "Pozitif vakalar filyasyon ekibine doğru bilgiyi vermiyor.

Pozitif olan kişilere temaslı oldukları kişiler sorulduğunda doğru bilgi verilmediğini üzülerek gözlemlemekteyim" ifadelerini kullandı.

Benli, doğru bilgi verilmediği sürece koronavirüsün yayılımının önüne geçilmesinin zor olduğunu da ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN