Koronavirüs'ü yenen Yusuf Yazıcı sahalara dönüyor

Koronavirüs'ü yenen Yusuf Yazıcı sahalara dönüyor

Koronavirüs'ü atlatan usta futbolcu Yusuf Yazıcı, Fransa Lique 1'de bu hafta oynanacak Montpellier maçında forma giymeye hazırlanıyor.

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier'ın düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz gün yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yenen ve antrenmanlara başlayan Yusuf Yazıcı hakkında açıklamada bulundu. Teknik adam Galtier, Lille'nin golcüsü Yusuf Yazıcı'nın hazır duruma geldiğini ve Fransa Lique 1'de bu hafta oynanacak Montpellier maçında forma giyebileceğini duyurdu.

Milli takım kampı sonrası Kovid-19'a yakalanan Yusuf'un, geçtiğimiz gün yaptırdığı test negatif çıkmıştı. Bu sezon Lille'in en önemli gol silahlarından biri haline gelen milli futbolcumuz, Fransız ekibiyle çıktığı 36 maçta 14 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

Ligde şampiyonluk yarışı veren ve lider durumda bulunan Lille, 33. hafta maçında cuma günü sahasında Montpellier'i konuk edecek. Mücadele TSİ 22.00'de başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN