Country müziğin sevilen ismi Jake Flint uykusunda yaşamını kaybetti

Country müziğin sevilen ismi  Jake Flint uykusunda yaşamını kaybetti

Country müziğin sevilen isimlerinden müzisyen Jake Flint'in genç yaştaki ölüm haberi sevenlerini üzdü. 37 yaşındaki sanatçı uykusunda hayatını kaybetti. Flint, birkaç gün önce evlenmişti. Sanatçının kesin ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

Country müziğin sevilen isimlerinden müzisyen Jake Flint'in ani ölümü ABD başta olmak üzere birçok ülkedeki sevenlerini yasa boğdu. Genç sanatçının Menajeri Clif Doyal, Flint'in uykusunda hayatını kaybettiği açıklandı.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ DEĞİL

CNN’de yer alan habere göre; Menajer Doyal tarafından yapılan açıklamada; Flint'in ölüm nedeninin henüz bilinmediği belirtildi. Müzisyenin eşi Brenda Flint, Facebook’ta düğün günlerinden bir video klibi paylaşarak, “Anlamıyorum” yazdı.

Brenda Flint, başka bir gönderisinde de “Düğün fotoğraflarına bakmalıyız ama bunun yerine kocamı gömmek için kıyafet seçmem gerekiyor. İnsanların bu kadar acıyı hissetmeleri amaçlanmamıştır. Kalbim gitti ve onun geri gelmesine gerçekten ihtiyacım var. Daha fazlasını kaldıramam. Ona burada ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.

Çift cumartesi günü evlenmişti. Flint'in pazar sabahı yatağında ölü olarak bulunduğu belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN