Türkiye'de çekilen Operation Fortune'ın vizyon tarihi belli oldu

Türkiye'de çekilen Operation Fortune'ın vizyon tarihi belli oldu

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie ve İngiliz aktör Jason Statham, çekimlerini Türkiye'de yaptıkları yeni filmleri Operation Fortune'ın vizyon tarihi belli oldu. Film, 13 Ocak 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek. Yargı dizisinde Savcı Ilgaz karakterini canlandıran Türk oyuncu Kaan Urgancıoğlu da filmde yer alıyor.

Yönetmen Guy Ritchie ve İngiliz aktör Jason Statham, çekimlerini Antalya'da yaptıkları yeni filmleri Operation Fortune'ın vizyona gireceği tarih belli oldu.

Dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikâyesini anlatacak Servet Operasyonu (Operation Fortune: Ruse de guerre) filminde, Orson Fortune'a Jason Statham hayat verirken, ünlü oyuncuya Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Hugh Grant, Eugenia Kuzmina, Lourdes Faberes, Max Beesleygibi isimler eşlik ediyor.

Yerli dizilerden tanıdığımız Kaan Urgancıoğlu da filmde yer alan isimlerden biri.

Box Office Türkiye'nin haberine göre Kariyerlerinin başından beri birçok yapımda birlikte çalışan yönetmen Guy Ritchie ile Jason Statham'ı bir kez daha bir araya getiren Operation Fortune'un çekimlerinin bir kısmı Türkiye'de gerçekleştirildi. Dünya genelinde ilk etapta 2022'nin başında gösterimi planlanan fakat sonrasında ertelenen film, 13 Ocak 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN