Masumlar Apartmanı'nda şok itiraf: Babamı öldürüp Boğaz'a attım!

Masumlar Apartmanı'nda şok itiraf: Babamı öldürüp Boğaz'a attım!

TRT 1'in geniş kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle beğeni toplayan dizisi Masumlar Apartmanı'nın 7. yeni bölümünde İnci, geçmişte yaşananları öğrenmek için Han'ı sıkıştırsa da yanıt alamaz. İşte, yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Masumlar Apartmanı 7. yeni bölümüyle bu akşam yine izleyenleri ekranlara kilitleyecek. Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Alper Saldıran ve Atilla Şendil'in başrollerini paylaştığı dizi, yeni yayın döneminin en dikkat çeken ve en iddialı yapımları arasında yer alıyor.

MASUMLAR APARTMANI 7. BÖLÜM 1. FRAGMANI

7. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bir apartmanın içerisinde temizlik takıntılarıyla tıkılıp kalan kız kardeşlerin geçmişine ve bugününe ışık tutan Masumlar Apartmanı'nın 7. yeni bölümü, 27 Ekim 2020 Salı günü saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 7. bölüm özeti: Safiye evinin salonunda, babasıyla yan yana oturan İnci'yi görünce çıldırır. İşler çığırından çıkar. Safiye ve Gülben İnci tarafından 'kirletilen' evlerini temizlemeye çalışırlar. Hikmet de bu durumdan nasibini alır. Ege babasının kaybolmasından sorumlu tuttuğu Han ile tartışır. Bu durum Han ve İnci arasında gerilime sebep olur. Safiye evi İnci'nin 'kirinden' arındırmaya çalışırken olmaz denilen olur ve sular kesilir.  Ege babasının kaybolmasıyla ilgili gerçeği öğrenince yıkılır.  Esra Esat'tan Han'ın karanlık tarafını gösteren bir bilgi öğrenir. İnci'nin Han ile ilgili kafası iyice karışacaktır.

MASUMLAR APARTMANI HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Yaşam, aşk ve aileyle ilgili sorduğu sorularla diziseverlerin beğenisini toplayan Masumlar Apartmanı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' kitabından alınarak televizyon ekranlarına uyarlandı.

MASUMLAR APARTMANI 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindeki Jurnal Sokak'ta yer almaktadır. Dizinin bazı çekimleri, Beyoğlu'nun yanı sıra Fatih ilçesinde yer alan Balat semtinde de yapılmaktadır.

Öte yandan Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin gerçekleştirildiği apartman, İstanbul'un ilk asansörlü apartmanı olma özelliğine sahiptir. Haluk Bilginer'in başarılı performansıyla Emmy ödülünü aldığı 'Şahsiyet' dizisi de bu apartmanda çekilmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN