Muğla'da kadın cinayeti: 20 yaşındaki Fatma'yı öldürüp intihar etti

Muğla'da kadın cinayeti: 20 yaşındaki Fatma'yı öldürüp intihar etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kadın daha katledildi... Tarihi Paspatur Çarşısı'ndaki barda oturan 20 yaşındaki Fatma Tangaz'ı yanına giden Serdal İncedayı, genç kıza tabancayla 7 el ateş etti. İncedayı, daha sonra aynı silahla kendisini vurdu. Hastaneye kaldırılan genç kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde genç kızı silahla öldüren kişi intihar etti.

Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan tarihi Paspatur Çarşısı'ndaki barda oturan Fatma Tangaz'ın (20) yanına gelen Serdal İncedayı (44), genç kıza tabancayla 7 el ateş etti.

İncedayı, daha sonra aynı silahla kendisini vurdu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri, İncedayı'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

19-01/31/basliksiz-1-1548913086.jpg

Ekipler tarafından ilçedeki özel hastaneye kaldırılan Tangaz, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, cinayet anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera kayıtlarında, İncedayı'nın, Tangaz'ın yanına gelerek ateş ettiği, daha sonra kendisini vurduğu görülüyor.

MUĞLA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN