Bu diyetle 5 ayda 20 kilo verdi! İrem Helvacıoğlu'nun pesketaryen diyeti: Aç kalmadan manken gibi incecik yapıyor

Bu diyetle 5 ayda 20 kilo verdi! İrem Helvacıoğlu'nun  pesketaryen diyeti: Aç kalmadan manken gibi incecik yapıyor

Kilo vermek isteyenler ama uygun bir diyet listesi bulamayanlar, bu haber tam da sizin için! Oyuncu İrem Helvacıoğlu bu diyetle 5 ayda 20 kilo verdi! “Pesketaryen” diyeti sayesinde aç kalmadan incecik olabilirsiniz. İşte detaylar…

Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteri ile milyonların gönlünde taht kuran başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, hem oyunculuğu ile hem de güzelliği ile çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Oyuncunun takipçileri ise nasıl bu kadar fit olduğunu merak ediyor. Özellikle de geçmişte verdiği kiloları nasıl verdiği araştırılırken Helvacıoğlu’nun sırrı ortaya çıktı. İşte İrem Helvacıoğlu’nun zayıflama sırrı…

FİT HALİ İLE GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR

Sen Anlat Karadeniz, Seni Çok Bekledim, Güneşin Kızları, Baş Belası ve Yürek Çıkmazı gibi dizilerde rol alan İrem Helvacıoğlu yer aldığı projelerdeki başarısının yanı sıra sağlıklı yaşamı ve fit hali ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle de yıllar önceki kilolu halinden eser kalmaması ve hala verdiği kiloları almadan hayatına devam etmesi bu başarının altında yatan sırrı merak ettiriyor. Peki İrem Helvacıoğlu’nu bu denli zayıflatan diyet ne?

yeni-proje-15.jpg

ÜNLÜ OYUNCU KİLO VERME SIRRINI AÇIKLADI

Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun bu fit halini “pesketaryen” diyetine borçlu olduğu öğrenildi. Geçmiş zamanlarda verdiği bir röportajda kilo verme yönteminden söz eden Helvacıoğlu, "Pesketaryen diyetiyle 6 ayda zayıfladım. Balık dışında et yemiyorum. Dedem çiftçiydi ve hayvanlarla büyüdüm. Bağ kurduğum hayvanları yiyemiyorum. Acıkınca su içip erken uyuyorum" dedi.

yeni-proje-17.jpg

ERGENLİK DÖNEMİNDE 70 KİLOYDUM

Helvacıoğlu, "Ergenlik dönemimde 70 kiloydum. Eski fotoğraflarım ben de yok ama annem de var. O benim için pişmanlık değil ortaya çıkarsa da çok üzülmem sonuçta şu ana bakmak lazım. Şu anda da o kiloyu verdim. O dönemde hem ergenlikten dolayı hem de bazı geçirdiğim operasyonlardan dolayı kilo aldım” diye konuştu.

Şimdilerde yemek yemeyi sevmediğini anlatan Helvacıoğlu, "O zamanlar yemeği sevdiğime karar verdim, şimdi sevmediğime karar verdim. Annem her gördüğünde 'sen çok kilo vermişsin, çok zayıflamışsın hasta olacaksın' diyor. Çok şükür hasta da olmuyorum. Bir sıkıntım yok” ifadelerine yer verdi.

yeni-proje-16.jpg

PESKETARYEN DİYET NEDİR?

Bitkisel gıdalar ve balık ile deniz ürünleri içeren beslenme tarzını benimseme pesketaryen diyeti olarak geçmektedir. Bu diyet kapsamında et ya da tavuk gibi hayvansal ürünleri dışlar lakin bir tek deniz ürünlerinin yenmesine izin verir. Pesketaryenler, sürdürülebilir ve çevresel açıdan daha bilinçli bir beslenme yaklaşımını benimserler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN