Canan Karatay'dan Kovid-19 aşıları hakkında müthiş iddia: Kızamık diye örtbas etmeye çalışıyorlar!

Canan Karatay'dan Kovid-19 aşıları hakkında müthiş iddia: Kızamık diye örtbas etmeye çalışıyorlar!

Kovid-19'un yeni varyantına karşı aşı çalışmaları hızlandı. Dünyayı endişelendiren yeni varyantın tekrar evlerimize kapanmamıza neden olabileceği konuşuluyor. İlaç firmaları yeni aşıları piyasaya sürmeye hazırlanırken Prof. Dr. Canan Karatay'dan bomba bir iddia geldi.

Kovid-19 salgını Delta ve Omicron'dan sonra yeni varyantı Eris ile yoluna devam ediyor. Bu varyanta karşı etkili aşı çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Omicron 'un bir varyantı olan "Eris"in hastaneye yatışları artıracağı belirtilirken, aşının ise önümüzdeki ay piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Ancak aşıların kısa ve uzun vadeli yan etkilerine karşı iddialar da her geçen gün artıyor. Bunlardan biri de Prof. Dr. Canan Karatay'dan geldi.

kizamik-canan-karatay.jpg

'KIZAMIK DİYE ÖRTBAS EDİYORLAR'

BPT Haber'in haberine göre Prof. Dr. Canan Karatay, koronavirüs aşıları hakkında şöyle bir açıklama yaptı:

"COVID aşısı olanlarda cilt döküntüsü, uyuz, zona, beyin ve kalp hastalıkları çok arttı. Bağışıklık sistemini çökertti, kızamık diye örtbas etmeye çalışıyorlar."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN