Çöpe attığımıza pişman olacağız! O sebzenin kabuğu meğer neye iyi geliyormuş... Kökünden söküyor

Çöpe attığımıza pişman olacağız! O sebzenin kabuğu meğer neye iyi geliyormuş... Kökünden söküyor

Yemeklerde sıkça kullandığımız patlıcanın kabuğunu soyup çöpe atıyoruz. Ama bilmediğimiz bir şey var! Kabuğu o sağlık sorununa iyi geliyor! Kökünden söküp atıyor...

Basur, yaşam kalitesini düşüren ve kişiyi şiddetli sancılara maruz bırakan bir sağlık sorunudur. Ancak yeni keşfedilen doğal bir yöntem, basur problemini tedavi eder ve ağrıları kısa sürede hafifletir.

PATLICAN İLE BASUR TEDAVİSİ NASIL OLUR?

basura-ne-iyi-gelir1.webp

Patlıcan sapları, basur tedavisinde etkili bir çözüm olabilir. Bu mucizevi etkiden yararlanmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

  1. Tencereye 1 litre su ekleyin ve kaynamasını sağlayın.
  2. Kaynayan suya patlıcan saplarını ekleyin.
  3. Alt ısısını kısarak 10 dakika demlenmesini bekleyin. Bu sırada tencerenin kapağını kapatmayı unutmayın.

Hazırlanan patlıcan sapı kürünü günde iki bardak içmek, basur probleminin kısa sürede tedavi edilmesine yardımcı olur. Bu kürü 5 gün boyunca düzenli olarak uygulayın. Basur sorununuzun kısa sürede geçtiğine şahit olacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN