Japonların zayıf olmalarının sırrı çözüldü! Meğer asırlardır aynı yöntemi uyguluyorlarmış… Üstelik çok basit

Japonların zayıf olmalarının sırrı çözüldü! Meğer asırlardır aynı yöntemi uyguluyorlarmış… Üstelik çok basit

Kilo vermek isteyen birçok kişi hem hızlı hem de kalıcı kilolar vermek için farklı yöntemleri deniyor. Bu yöntem ise hem çok eski zamanlara dayanıyor hem de kilo verme konusunda oldukça etkili. Üstelik Japonların zayıf olma sırrı da bu yöntemmiş. Meğer asırlardır aynı yöntemi uyguluyorlarmış. Üstelik hem kolay hem etkili…

Çok eski zamanlardan bu yana Japon kadınların uyguladıkları bu yöntem kilo verme konusunda oldukça etkili bir yöntem. Japon kadınlarının zayıf olmasındaki gizli sır da bu yöntem. Hayran olduğumuz zayıflıkları meğer asırlardır kullanılan bir yöntemmiş. Ayrıca sadece kilo vermeye yardımcı olmuyor aynı zamanda cildi de iyileştiriyor. İşte detaylar…

HEM KİLO VERDİRİYOR HEM HASTALIKLARA ŞİFA OLUYOR

Japonlar, eski çağlardan bu zamana kadar su terapisi yaparak hem kilo veriyorlar hem de sağlıklı bir hayat sürüyorlar. Su terapisi kilo verme konusunda etkili olurken cildi iyileştiriyor ve çeşitli sağlık sorunlarına da iyi geliyor.

yeni-proje-2-002.jpg

Bir süre düzenli uygulamadan sonra alışkanlık haline gelen su terapisi, oldukça basit bir yöntem ve sayısız hastalığa da şifa oluyor. Kilo vermek isteyenlerin şans vermesi gereken bu yöntem oldukça basit uygulanıyor.

SU TERAPİSİ NASIL YAILIR?

Kilo vermede etkili olan su terapisi için yapılması gereken ilk şey her sabah uyandığınıza aç karnına 4 bardan su içmek. Lakin bu suyu yavaşça içmeniz gerekiyor. Bardaklar arasında ara vermeniz de oldukça önemli bir faktör.

yeni-proje-1-002.jpg

İlk başlarda vücudunuz alışkın olmadığı için zorlanabilirsiniz. Dolayısıyla ilk başladığınız dönemde suyu yavaş yavaş içmenizde fayda var. Öte yandan başladığınız ilk zamanlarda bünyenizin kabul ettiği kadar da içebilirsiniz. Daha sonradan 4 bardağa çıkarsınız.

Bunların yanı sıra su içip yemek yedikten hemen sonra su içmemelisiniz. Sindiriminizi bölmemek adına suyu hemen tüketmemek önemli bir faktör.

yeni-proje.jpg

TÜKETİLEN BESİNLERE DİKKAT EDİLMELİ

İş sadece su içmekle bitmiyor. SU terapisi yaparken tükettiğiniz besinlere de dikkat etmeniz oldukça önemli. Daha sağlıklı ve dengeli beslendiğiniz takdirde kilo vermeniz kolaylaşacaktır.

Su terapisinin altın kurallarından biri her öğünde sadece 15 dakika yemek yemek. Sonraki 2 saat ise hiçbir şey tüketmemeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN