İstanbul'da sağanak: Metro durağını su bastı

İstanbul'da sağanak: Metro durağını su bastı

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası birçok ilçede caddeler ve sokaklar göle dönerken Pendik’te metro durağını su bastı. Bu sabah Anadolu Yakası'nda etkisini artıran sağanak sonrası Fevzi Çakmak-Hastene Metro durağındaki su baskını nedeniyle vatandaşlar uzun süre durağa giremedi. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

İstanbul’da dün akşam saatlerinde Avrupa Yakası’nda etkili olan sağanak yağış sabah saatlerinde ise Anadolu Yakası’nda etkisini gösterdi. Şiddetli yağış sebebiyle cadde ve sokaklar göle döndü, araçlar suya gömüldü.

metro-2.jpg

BU KEZ PENDİK’TE METRO DURAĞINI SU BASTI

Şiddetli yağışın etkili olduğu Pendik’te ise Fevzi Çakmak -Hastene Metro durağını su bastı. Uzun süre Metro durağına giremeyen vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ekiplerin tahliye çalışması sonrası metro durağı yeniden kullanıma açıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN