Park halindeki aracın üzerine başka araç devrildi

Park halindeki aracın üzerine başka araç devrildi

Denizli'de bir sürücü aracının hakimiyetini kaybederek park halindeki 3 araca çarptı. Gürültüyle uyanan mahalleli kaza yapan aracı bir başka aracın üzerine devrilmiş halde buldu.

Denizli'de sabaha karşı görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Saat 06.00 sıralarında İsmail D. aracının hakimiyetini kaybederek park halindeki 3 otomobile çarptı. Gürültüyü duyan vatandaşlar hemen yardıma koştu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan İsmail D., Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

'GÜRÜLTÜYE UYANDIM'

Araç sahiplerinden Fatih Eren, balkonda uyuduğu sırada büyük bir gürültüyle uyandığını belirterek, “Balkonda uyuyordum, büyük gürültü sesiyle uyandım. Arkadan vurmuş, hızlı gelmiş, benim aracıma çarparak 2 metre ileriye itmiş, kendi takla atmış. Kendi imkanıyla araçtan çıkmış” dedi.

Araç daha sonra olay yerine gelen itfaiye ve çekici yardımıyla otoparka çekildi. Zarar gören otomobiller ile ilgili tutanak tutuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN