Samatya Sahili'nde erkek cesedi bulundu

Samatya Sahili'nde erkek cesedi bulundu

Samatya Sahili'nde vatandaşlar kayalıkların üzerinde hareketsiz yatan bir kişinin olduğunu görünce durumu hemen ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın yaşamını yitirdiğini saptadı.

İstanbul Fatih'teki Samatya Sahili'nde yürüyüş yapanlar, kayalıklarda hareketsiz şekilde yatan bir kişi olduğunu fark etti. Vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri ise kayalıkların üzerinde hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi bir kimlik belgesine rastlanılmadığı belirtildi. 50 yaşlarında erkeğe ait olduğu belirlenen ceset otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polisin olaya ilişkin incelemesi sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN