20 maçta 10 gol attı! Galatasaray onu bedelsiz göndermişti sezona damga vurdu! Aslan yüzyılın pişmanlığını yaşıyor...

20 maçta 10 gol attı! Galatasaray onu bedelsiz göndermişti sezona damga vurdu! Aslan yüzyılın pişmanlığını yaşıyor...

Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı attığı gollerle sezona resmen damga vurdu.

Trendyol Süper Lig'de 20. hafta heyecanı tüm hızıyla devam ederken Galatasaray'ın eski yıldızı, bu sezon attığı gollerle Süper Lig'e damga vurdu. Sarı-kırmızılı ekibin eski golcüsü attığı gollerle sezona damga vurdu. Yıldız isim, gösterdiği performansla sarı-kırmızılı camiada büyük pişmanlık yarattı.

2022 yılında Galatasaray'dan bedelsiz şekilde ayrılarak Kasımpaşa'ya imza atan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Aytaç Kara, attığı gollerle sezona damga vurdu. Gol sayısını 10'a yükselten tecrübeli orta saha oyuncusu, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken sarı-kırmızılı camiada büyük pişmanlığa neden oldu.

20. hafta karşılaşmasında bugün Ankaragücü'nün konuğu olan Kasımpaşa, Ankara'dan 3-1 yenilgi ile döndü.

İstanbul ekibinin tek golünü Aytaç Kara kaydederken yıldız oyuncu, bu sezon gol sayısını 10'a yükseltti ve gol krallığı yarışında Galatasaray'ın Arjantinli dünya starı Mauro Icardi ile Pendikspor'un yeni transferi Thiam'ın gerisinde yer aldı. Sezonun en golcü yerli oyuncusu olan Aytaç Kara, bu performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray'dan bedelsiz olarak ayrılan Aytaç Kara'nın Kasımpaşa'da gösterdiği performans, sarı-kırmızılı camiada büyük bir pişmanlık yarattı.

Bu sezon Kasımpaşa'da 20 maçta görev alan yıldız orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda 10 gol 2 asiste imza attı.Sarı-kırmızılı ekipte 12 maçta görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu, skor katkısı sunamamış ve 2022 yılının yaz transfer döneminde sarı-kırmızılı ekibe veda etmişti.

Kasımpaşa'da Aytaç Kara etkisi - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN