Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike! Eğer çözüm bulunmazsa Fenerbahçe ve Galatasaray...

Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike! Eğer çözüm bulunmazsa Fenerbahçe ve Galatasaray...

Dün akşam evinde ağırladığı Lugano'ya 2-3 mağlup olarak tarihi bir yenilgi alan Beşiktaş'ta önce Şenol Güneş görevinden istifa etti daha sonrasında ise Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi seçim kararı aldı. Bu durum Beşiktaş'ta büyük bir tehlikenin yaşanmasına neden oldu.

Dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde evinde ağırladığı İsviçre ekibi Lugano karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-3 yenilgi ile ayrılan Beşiktaş'ta deprem yaşandı. Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş görevinden istifa ederken Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ise seçim kararı aldı. Bu durum siyah-beyazlı camiada büyük bir tehlikeye neden oldu.

Son haftalarda kötü bir oyun ortaya koyan ve Trabzonspor'a 3-0 Adana Demirspor'a ise 4-2 mağlup olan Beşiktaş dün akşam da zayıf rakibi Lugano'ya 2-0'dan 2-3 mağlup oldu. Evinde hezimet yaşayan siyah-beyazlı takım bu sonuçla gruptan çıkma şansını mucizelere bırakırken bu sabah Şenol Güneş görevinden istifa etti.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ise seçim kararı aldı. Başkan Çebi'nin seçimde aday olup olmayacağı konusunda belirsizlik yaşanırken siyah-beyazlı ekipte yaşanan bu durum büyük bir tehlikeyi doğurdu.

TAKIMI BURAK YILMAZ ÇALIŞTIRACAK

Şenol Güneş'in istifası sonrasında Beşiktaş'ı hangi ismin çalıştıracağı merak konusu olurken pazar günü oynanacak İstanbulspor karşılaşmasında takımın başında Burak Yılmaz'ın yer alacağı öğrenildi. Genç antrenörün İstanbulspor maçının ardından siyah-beyazlı takımdan ayrılması beklenirken Beşiktaş'ta teknik direktör krizi patlak verdi.

Bu akşam 8. haftası başlayacak olan Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 8, ikinci Galatasaray'ın ise 6 puan gerisinde yer alan Beşiktaş'ta taraftarlar teknik direktör sorununun en kısa süre içerisinde çözüme kavuşması için yönetime çağrıda bulundu.

Pazar günü evinde ağırlayacağı İstanbulspor karşılaşması ile milli araya girecek Beşiktaş, milli aranın hemen dönüşünde evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek.

Sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarlar, Galatasaray derbisine kadar teknik direktör sorununun çözülmesini isterken aksi durumda şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde kalınacağını ve Konferans Ligi'nde gruptan çıkma ihtimalinin düşeceğini vurguladı.

Siyah-beyazlı yönetimin, takımın şampiyonluk şansını sürdürmek için en kısa süre içerisinde teknik direktör sorununu çözüme kavuşturması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN