Beşiktaş'ta deprem gibi karar! Taraftarların sevgilisi takımdan ayrılıyor: Ayrılık için geri sayıma geçti...

Beşiktaş'ta deprem gibi karar! Taraftarların sevgilisi takımdan ayrılıyor: Ayrılık için geri sayıma geçti...

Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere. Taraftarların sevgilisi, takımdan ayrılmak için resmen geri sayıma geçti...

Trendyol Süper Lig'in 12. hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek Rıza Çalımbay yönetiminde ilk galibiyetini alan Beşiktaş, Antalyaspor ve Bodø/Glimt karşısında alınan mağlubiyetlerin ardından galibiyetle tanıştı. Puanını 22'ye yükselten siyah-beyazlı ekibin, yıldız ismiyle yolları ayıracağı öne sürüldü.

Bu sezon Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalarak önce Şenol Güneş daha sonrasında ise Burak Yılmaz ile yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkanlık seçimi için geri sayıma geçen siyah-beyazlı ekibin, yıldız ismiyle yollarını ayıracağı iddiası siyah-beyazlı taraftarları üzüntüye soktu.

Bu sezon Avrupa'ya katılmayı hedefleyen Beşiktaş, 12. hafta karşılaşmasında Başakşehir'i mağlup ederek haftayı 5. sırada tamamladı. Bu galibiyetle Avrupa hedefini sürdüren Beşiktaş'ta yıldız ismin devre arasında takımdan ayrılacağı öne sürüldü.

Geçen sezon kış transfer döneminde bedelsiz şekilde Beşiktaş'a transfer olan ve siyah-beyazlı ekibe imza attığı günden bu yana attığı gollerle siyah-beyazlı taraftarların gönlünde adeta taht kuran Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, dün akşam oynanan Başakşehir karşılaşmasının kadrosuna alınmadı.

Vincent Aboubakar yerine Cenk Tosun ilk 11'e dahil oldu- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

26 Ekim'den bu yana Beşiktaş forması altında herhangi bir karşılaşmada görev almayan yıldız golcünün takımda mutsuz olduğu ve bu nedenle de Beşiktaş'tan ayrılmak istediği öne sürüldü.

Bu sezon Beşiktaş forması altında 18 maçta görev alan golcü futbolcu, takımına 11 gol 3 asistlik katkı sundu. Yıldız golcü son olarak 26 Ekim'de oynana Bodø/Glimt karşılaşmasında 84 dakika sahada kalmıştı.

31 yaşındaki golcü futbolcu, 30 Ekim'deki Gaziantep FK karşılaşması, 5 Kasım'daki Antalyaspor müsabakası ve 9 Kasım'daki Bodø/Glimt karşılaşmasında da süre almamıştı. Beşiktaş'taki ikinci sezonunda da 'sakatlığını' öne sürerek forma giymeyen yıldız golcünün devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN