Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi! Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi! Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Kartal, Şenol Güneş'in vazgeçilmez ismi ile yollarını ayırmak için adeta geri sayıma geçti. Golcü futbolcunun yeni durağı ise herkesi şaşırttı.

Fransız teknik adam Valérien Ismaël ile yaşadığı ayrılık sonrasında Şenol Güneş ile çalışma kararı alan ve başarılı teknik adamın göreve gelmesiyle birlikte özellikle derbi maçlarında başarılı sonuçlara imza atarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren siyah-beyazlı ekip, tecrübeli hocanın vazgeçilmez ismiyle vedalaşmak için geri sayıma geçti.

Geçen sezon Süper Lig'in ikinci devresinde en çok puan toplayan takım olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, bir yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yaparken bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor. Bu doğrultuda siyah-beyazlı ekipteki ilk yolcu isim belli oldu.

ŞENOL GÜNEŞ'İN VAZGEÇİLMEZ İSMİ VEDA HAZIRLIĞINDA

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Siyah-beyazlı ekip, geçen sezon başında Belçika ekibi Standard Liège'den kadrosuna kattığı ancak bir türlü beklenen katkıyı alamadığı golcü futbolcu Jackson Muleka ile yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Süper Lig | Beşiktaş Jackson Muleka'nın bonservis bedelini belirledi - Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor.net

Katar ekibi Al Rayyan'ın 23 yaşındaki golcü futbolcuyu transfer edebilmek için siyah-beyazlı ekibe 3.5 milyon euro teklifte bulunduğu ve Beşiktaş'ın isteği ile aradaki farkın 500 bin euroya indiği öne sürüldü.

Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle 23 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu Şenol Güneş yönetiminde yalnızca 2 gollük katkı sundu.

23 yaşındaki Muleka geçen sezon genelinde ise Beşiktaş formasını 32 maçta terletirken takımına yalnızca 6 gol 1 asistlik katkı sundu. Muleka'nın ilerleyen günlerde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN