Burak Yılmaz Şenol Güneş'e böyle veda etti: Yeriniz kalbimin en müstesna yeri

Burak Yılmaz Şenol Güneş'e böyle veda etti: Yeriniz kalbimin en müstesna yeri

Beşktaş’ın yardımcı antrenörü Burak Yılmaz, istifa eden teknik direktör Şenol Güneş için yayımladığı veda mesajında, "Bugün Burak Yılmaz buralardaysa emeğiniz büyük hocam; Hem bana hem Beşiktaş’a hem de Türk futboluna çok şey kattınız. Hayatım boyunca yeriniz kalbimin en müstesna yeridir, yolunuz açık olsun hocam" dedi.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in istifa etmesi ve hemen ardından yönetimin acil toplanıp olağanüstü seçim kararı almasının yankıları sürüyor. Son olarak takımın yardımcı antrenörü Burak Yılmaz, Şenol Güneş için veda paylaşımında bulundu.

'BUGÜN BURAK YILMAZ BURADAYSA EMEĞİNİZ ÇOK'

Yılmaz, sosyal medya hesabından yayımladığı paylaşımında, "Bu satırları yazmak gerçekten zor. Bugün Burak Yılmaz buralardaysa emeğiniz büyük hocam; Hem bana hem Beşiktaş’a hem de Türk futboluna çok şey kattınız. Hayatım boyunca yeriniz kalbimin en müstesna yeridir, yolunuz açık olsun hocam. Öğrenciniz Burak Yılmaz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN