Fenerbahçe, Galatasaray'ın paylaşımına yanıt verdi

Fenerbahçe, Galatasaray'ın paylaşımına yanıt verdi

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Fenerbahçe-Pendikspor maçına yönelik sert bir açıklama yayınladı. Fenerbahçe ise sarı-kırmızılı kulübün yaptığı bu paylaşıma anında cevap verdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Fenerbahçe-Pendikspor maçıyla alakalı bir açıklama yayınladı. Sarı-Kırmızılı kulüp, TFF ve Fenerbahçe'ye yönelik sert bir bildiriye imza attı.

Galatasaray'ın açıklaması: https://www.karar.com/spor-haberleri/galatasaraydan-sert-paylasim-turk-futbol-kamuoyuna-hesap-verin-veya-1845796

256777.jpg

Fenerbahçe, Galatasaray'ın paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

PARADOKS: “Görünüşte” doğru olan bir ifade veya ifadeler topluluğunun, bir çelişki oluşturması, sezgiye karşı bir sonuç oluşturması anlamındaki kelimedir.

ÖRNEK: 3 Mart 2024: Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yabancı hakem isteğine yanıt: “Türk hakemlerine güveniyoruz!”

14 Aralık 2023: Soru: "TFF'den memnun musunuz?"

Dursun Özbek: "Böyle bir soruyu kabul etmiyorum. Federasyon bizim federasyonumuz. Futbolun akışı içinde yapılması gerekenler, düzeltilmesi gerekenler varsa istişare edilir. Bu federasyonu 6 ay önce biz seçtik."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN