Fenerbahçe saha dışında da rekor kırdı!

Fenerbahçe saha dışında da rekor kırdı!

Ligde art arda galibiyetler elde eden Fenerbahçe'de forma satışları rekoru kırıldı. Sarı-lacivertliler, 150 günde 300 bin forma satıldığını duyurdu. Bu sayıya geçen sezon 250 günde ulaşılmış olması dikkat çekti.

Ligde bu sene gösterdiği performansla en büyük şampiyon adayı olan Fenerbahçe, galibiyetler sonrası kasasını da doldurmaya başladı. Fenerbahçe'de rekor bu kez saha dışında atıldı.

Sarı-lacivertli takımın taraftarları yeni sezon formalarına yoğun ilgi gösterdi. Sarı-lacivertliler, 150 günde 300 bin forma satıldığını duyurdu. Geçen sezon 250 günde ulaşılan forma satış sayısına bu sezon 150 günde ulaşılmış oldu.

Fenerbahçe'nin resmi mağazası Fenerium'dan yapılan açıklamada "Fenerbahçe’miz büyük taraftarımızla yeni bir rekor daha kırdı! 2022-23 sezonunda lansmandan sonraki 250. günde ulaştığımız 300.000 satış adetine bu sezon 150. günde ulaştık" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN