"Fenerbahçe'nin yıldızı Beşiktaş'a imza atacak" Beşiktaş yılın transfer bombasını patlatıyor!

"Fenerbahçe'nin yıldızı Beşiktaş'a imza atacak" Beşiktaş yılın transfer bombasını patlatıyor!

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş hakkında çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı. Kartal'ın, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin yıldız ismini kadrosuna katmayı amaçladığı ileri sürüldü.

Milli maçlar nedeniyle Trendyol Süper Lig'e verilen arada çalışmalarını Rıza Çalımbay yönetiminde sürdüren Beşiktaş, bir yandan da tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Bu sezon beklentilerin altında kalan siyah-beyazlı ekip hakkında dikkat çekici bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Milli araya Başakşehir galibiyeti ile girerek moral bulan Beşiktaş, Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında deplasmanda ligin yeni takımı Samsunspor ile kozlarını paylaşacak. Karadeniz ekibini mağlup ederek Rıza Çalımbay yönetimindeki ikinci karşılaşmadan da zaferle ayrılmayı hedefleyen siyah-beyazlı takım, transferde düğmeye bastı.

Önce Şenol Güneş daha sonrasında ise Burak Yılmaz ile yollarını ayıran siyah-beyazlı takım, kış transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu sezon ligi ilk 3 sırada bitirmeyi amaçlayan Beşiktaş hakkında dikkat çekici bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ndeki 11. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, evinde ezeli rakibi Beşiktaş JK United Payment'ı konuk etti. Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'nin kaptanı Mert Hakan Yandaş ile Beşiktaş'ın teknik direktörü Rıza Çalımbay karşılaşmayı yan yana izleyerek uzun süre sohbet etti.

İkilinin son derece sıcak görüntüler vermesi 'transfer görüşmesi' şeklinde yorumlandı. Bu sezon Fenerbahçe forması altında 12 maçta 497 dakika forma şansı bulan tecrübeli orta saha oyuncusu, takımına 4 asistlik katkı sundu.

Son olarak 5 Ekim'deki Spartak Trnava karşılaşmasında görev alan yıldız futbolcunun devre arasında Beşiktaş'a imza atacağı, ikilinin bu transferi konuştukları ileri sürüldü.

Rıza Çalımbay ile Mert Hakan Yandaş bir arada! Sıkı muhabbet...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN