Fırtına’dan Chukwuani atağı

Fırtına’dan Chukwuani atağı

Yeni sezon öncesinde 7 farklı ismi kadrosuna dahil eden Trabzonspor, merkez orta saha takviyesi için düğmeye bastı. Bordo-Mavili ekip, Lyngby forması giyen Tochi Chukwuani’ye teklif sunarken Philip Zinckernagel’ın durumunu da yakından takip ediyor.

Şimdiye kadar kadrosuna 7 yeni isim ekleyen Trabzonspor, transferde vites düşürmüyor. Bordo-Mavili ekip, Danimarka ekibi Lyngby forması giyen 20 yaşındaki Tochi Chukwuani ile olan görüşmelerini sıklaştırdı. Hellas Verona kulübü için girdiği sağlık taramasından geçemeyen oyuncunun kalbindeki sorunun devam edip etmediği araştırılacak. Olumlu rapor alınması halinde transferde net adımlar atılacak.

20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Serie A ekiplerinden Hellas Verona ile anlaşsa da kovid-19’a bağlı olarak kalbinde çıkan sorun nedeniyle transferi son anda iptal olmuştu. Danimarka Milli Takımı alt yaş gruplarında forma giyen Chukwuani’nin güncel verilere göre piyasa değeri 400 bin euro. İtalya’ya transferi iptal olduktan sonra Lyngby’nin kadroya dahil ettiği Tochi Chukwuani, geçen sezon Danimarka ekibiyle 23 resmi maça çıktı.

Öte yandan Trabzonspor’un listesinde olan ve Olimpiakos ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Philip Zinckernagel, Yunan ekibinin oynayacağı 2 hazırlık maçı için teknik direktör Diego Martinez tarafından kadroya alınmadı.

Philip Zinckernagel’e Trabzonspor’un yanı sıra geçen sezonu kiralık geçirdiği Standard Liege de talip olmuştu. Geçen sezonu Standard Liege’de kiralık geçiren Philip Zinckernagel, Belkçika ekibiyle çıktığı 35 maçta 12 gol atmış 2 ‘de asist yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN