Fırtına’dan Krychowiak hamlesi

Fırtına’dan Krychowiak hamlesi

Gelecek sezon planlamasını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yapan Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Hamsik’in futbolu bırakmasının ardından orta sahada tecrübeli bir isim arayışına giren Fırtına, son olarak Grzegorz Krychowiak’ı gözüne kestirdi.

Geride kalan sezonda gösterdiği inişli çıkışlı performansın ardından sezonu istediği yerde tamamlayamayan Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları teknik direktör Nenad Bjelica önderliğinde yapılıyor. Kadroya geçen sezonun başında katılan birçok isimden beklediği randımanı alamayan Fırtına, takımı Hırvat teknik adama emanet etmesinin ardından mevcut oyuncu havuzunda küçülmeye gidecek.

Bu doğrultuda elinde bulunan birçok oyuncuyla yollarını ayırma planı yapan Bordo-Mavililer sezon başında transfer edilen tecrübeli stoper Marc Bartra ile ilk olarak yollarını ayırdı. Oyuncuyla karşılıklı olarak anlaşan Fırtına, yıllık olarak 3 milyon euroya yakın maaş ödediği oyuncu için 1 milyon euro fesih bedeli ödeyecek. Takımdan ayrılacak futbolcuların devam etmesi beklenirken, yeni transferle de takıma katılıyor.

Son olarak transfer edilen Benkovic ve a takım kampına çağrılan Hakan Yeşil de Slovenya kampına katıldı. Orta sahaya tecrübeli bir isim transfer etmek isteyen Bordo-Mavililer Marek Hamsik’ten oluşan boşluğu doldurmak istiyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Fırtına son olarak Polonyalı orta saha Grzegorz Krychowiak’ı gündemine aldı.

Krasnodar ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki tecrübeli orta sahanın bonservisinin elinde olması Fırtına’yı bu transferde istekli hale getirdi. Bordo-Mavililer tecrübeli oyuncu ile kısa sürede iletişime geçip teklifini sunacak. Teknik direktör Bjelica’nın da görüşüne sunulacak oyuncu kariyerinde Nantes, PSG, Sevilla, West Bromwich, L.Moskova ve AEK takımlarının da formalarını giydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN