Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi çalım: Transfer bombası patlıyor

Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi çalım: Transfer bombası patlıyor

Fransız takımı Lille'den ayrılması beklenen mili yıldız Burak Yılmaz'ın Galatasaray ile anlaştığı ancak, sarı-kırmızılı kulüpte alınan erken seçim kararı sonrasında ise beklemeye geçtiği öğrenildi. Yılmaz'ın Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer aldığı öne sürülmüştü.

Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın, ibrasızlık ve erken seçimle sonuçlanan son genel kurul öncesinde Fransız takımı Lille formasını terleten ve Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan milli yıldız Burak Yılmaz'la prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

burak-1.jpg

Fanatik gazetesinden Süleyman Hatısaru'nun haberine göre; Başkan Burak Elmas'ın danışmanı olarak görev yapan Luis Campos, 36 yaşındaki santrforu yıllık 850 bin Euro garanti para artı maç başı primler karşılığında ikna etti.

Yeni sezonun transfer planlaması çerçevesinde gerçekleşen anlaşma, Galatasaray'da seçim kararı alınınca rafa kalktı.

Lille'deki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli golcü Burak Yılmaz hakkındaki son kararı, Galatasaray'ın 30 Nisan'da seçilecek yeni yönetim kurulu verecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN