Kartal'a joker golcü! Şenol Güneş süper yıldızı resmen açıkladı: İmza an meselesi!

Kartal'a joker golcü! Şenol Güneş süper yıldızı resmen açıkladı: İmza an meselesi!

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak isteyen Beşiktaş, joker golcünün transferini resmen bitirdi. Kartal'ın transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda evinde Arnavutluk temsilcisi Tirana'yı ağırlayan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, rakibini 3-1 ile geçerek rövanş öncesinde önemli bir avantaj elde etti. Karşılaşma öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şenol Güneş, siyah-beyazlı camiaya müjdeli haberi verdi.

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana ve Daniel Amartey'i kadrosuna katan Beşiktaş, gözünü bu kez golcü transferine dikti.

Akşam'da yer alan habere göre; Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu İtalyan devi Milan'ın golcü ismi Ante Rebic transferinde mutlu sona ulaştı.

Kartal'ın tecrübeli golcü ile 2.5 milyon euro + bonuslar şeklinde anlaşma sağladığı ileri sürüldü. Söz konusu haberde ayrıca Milan'ın direncinin kırıldığı belirtilirken Şenol Güneş'in Tirana maçı öncesinde yaptığı "Rebic idmanlara çıkıyor. Kendisiyle konuşuldu. Yetişse kadromuzda olurdu. 1 hafta daha zamanımız var. Bu maç için listeye yazamıyorduk" açıklaması 'transferi resmen açıkladı' şeklinde değerlendirildi.

Hücumda her mevkide oynayabilen Hırvat golcü, geçtiğimiz sezon Milan formasını 31 maçta terleten 29 yaşındaki golcü oyuncu takımına 3 gol 2 asistlik katkı sundu.

Ante Rebic - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Golcü futbolcu Milan formasını 123 maçta terletirken takımına 29 gol 17 asistlik katkı sundu. Yıldız isim Hırvatistan formasını ise 42 maçta terletirken 3 gol 4 asistlik performans ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN