Kartal'ın yıldızı vites yükseltti! Siyah-Beyazlıları 3 maçta kendine aşık etti: Rıza Çalımbay'ın en etkili silahı olacak

Kartal'ın yıldızı vites yükseltti! Siyah-Beyazlıları 3 maçta kendine aşık etti: Rıza Çalımbay'ın en etkili silahı olacak

Süper Lig ve Konferans Ligi'nde istediği performansı ortaya koyamayan Beşiktaş'ta teknik adam değişikliği yaşandı. Siyah-Beyazlıların başına deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay geçerken, yıldız isim gösterdiği performansla Çalımbay'ın gözüne girdi.

Sezona deneyimli adam Şenol Güneş önderliğinde başlayan Beşiktaş, yaptığı transferlerin birçoğundan istediği verimi alamadı. Sahada iyi bir performans gösteremeyen Siyah-Beyazlılarda adeta yaprak dökümü yaşandı. Öncelikle takımdan istifa ederek ayrılan Şenol Güneş'in ardından yönetim de olağanüstü kongre kararı aldı.

besiktas2-001.jpg

Yaşanan bu gelişmelerin ardından yardımcı teknik direktör Burak Yılmaz takımın başına geçse de istenilen futbolu sahaya yansıtamadı. Görevinden istifa eden Yılmaz'ın yerine deneyimli adam Rıza Çalımbay getirildi. İlk karşılaşmasını RAMS Başakşehir karşısında oynayan Çalımbay, yeni takımına galibiyetle merhaba dedi.

riza1-001.jpg

Takıma gelmesiyle yeni bir etki yaratan deneyimli çalıştırıcı, elinde bulunan mevcut oyuncu havuzundan en üst düzeyde verim almak istiyor. Takımın başına geçmesiyle ilk 11'de değişikliklere giden Çalımbay, Ante Rebic'ten üst düzey verim aldı. Son 3 karşılaşmasında skora direkt etki eden yıldız oyuncu Çalımbay'ın takımında daha üst seviye bir performans ortaya koydu.

rebic-001.jpg

Hırvat futbolcu, oynadığı son 3 mücadelede 3 asistle hücum hattına verdiği destek ile dikkat çekti. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu dördüncü maçında Bodo Glimt’e 2-1 kaybedilen maçta siyah-beyazlıların tek golünün asistini yapan Rebic, Süper Lig’de Antalyaspor ve Başakşehir maçlarında da 1’er gol pası vermeyi başardı. Sezon başında kadroya katılan ve kondisyon eksikliğinin yanı sıra yaşadığı sakatlıklar sebebiyle fazla forma şansı bulamayan 30 yaşındaki orta saha, 12 müsabakada 348 dakika süre alabildi. Rebic, Siyah-Beyazlı forma ile henüz gol sevinci yaşayamadı.

rebic1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN