Lugano'ya karşı hezimete uğrayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in aracının plakasında dikkat çeken detay! Herkes şaşırdı!

Lugano'ya karşı hezimete uğrayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in aracının plakasında dikkat çeken detay!  Herkes şaşırdı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi Lugano karşısında 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-3 yenilgi ile ayrılan Beşiktaş'ta tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in aracındaki o detay herkesi şaşırttı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi ikinci hafta karşılaşmasında bu akşam evinde İsviçre ekibi Lugano'yu ağırlayan Beşiktaş, zayıf rakibi karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-3 mağlubiyetle ayrılarak tarihi bir hezimete uğradı. Karşılaşma sonunda bir süre stadyumda kalan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in aracının plakası dikkatleri çekti. Başarılı teknik adamın aracındaki o detay herkesi şaşırttı.

Son dönemde çalkantılı bir dönemden geçen Beşiktaş, evinde ağırladığı Lugano karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-3 yenilgi ile ayrıldı. Kartal, karşılaşmayı 10 kişi ayrılırken alınan bu yenilgi siyah-beyazlı taraftarların tepkisine neden oldu.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş yönetim kurulu da olağanüstü toplanma kararı alarak bir araya geldi. Başarılı teknik adam Şenol Güneş ise bir süre stadyumdan ayrılmazken, karşılaşmanın bitiminden dakikalar sonra stadyumdan ayrılırken görüntülendi.

Kendi aracı ile stadyumdan ayrılan tecrübeli hocanın aracındaki plaka herkesin dikkatini çekerek şaşkınlık yarattı.

Tecrübeli hocanın stadyumdan ayrılırken ki görüntüleri '34 ŞG1661' plakalı aracına bindiği gözler önüne serilirken araçtaki plaka herkesin dikkatini çekti.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN