Şenol Güneş resmen açıkladı! İstifa mı ediyor? Veda gibi açıklama...

Şenol Güneş resmen açıkladı! İstifa mı ediyor? Veda gibi açıklama...

Son dönemde başarısız sonuçlara imza atan Beşiktaş'ta Lugano depremi yaşanıyor. Zayıf rakibine 2-3 mağlup olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in maç sonu yaptığı açıklamalara 'istifa edecek' şeklinde yorumlandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı İsviçre ekibi Lugano'ya 2-3 mağlup olarak tarihi bir hezimete uğrayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile Başkan Ahmet Nur Çebi'in göreve devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Siyah-beyazlı taraftarlar alınan yenilgi sonrasında her iki isme de tepki gösterirken Şenol Güneş'ten veda gibi açıklama geldi.

Beşiktaş'ta Lugano depremi yaşanıyor. Zayıf rakibine 2-3 mağlup olan siyah-beyazlı takımda taraftarlar Başkan Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş'e tepki gösterirken tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, veda niteliği taşıyan açıklamalara imza attı.

Başarılı teknik adamın açıklamaları 'istifa edecek' şeklinde yorumlandı. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şenol Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"Taraftar tepki göstermekte haklıdır. Transfer olmuş, bitmiştir. Bu oyuncularla iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyordum, olmadı. Yönetimi savunmak gibi bir durum yok, Beşiktaş'ı savundum

Benim öyle bir sorunum yok. Oyuncuların da olduğunu sanmıyorum. Oyun olarak 80 dakika oynayıp 2-0 öndeyken, bunu aramam. Eksiklerimi, tercihlerimiz var. Buna bağlı sıkıntılarımız olabilir. Hazırlık dönemi geçiren oyuncular var. Daha sonradan gelen oyuncuların fiziksel dalgalanmaları var. Yetenekleri var ama... Ghezzal çok iyiydi ama 10 kişi kalınca çıkarmak zorunda kaldık. Değişiklik yapmak zorunda kaldık. Rakip geliyordu sürekli. Bunu bir sorunla eşleştirmeyi doğru bulmuyorum. Geçen sene daha dinamiktik. Bu sene son bölümde kaybettiğimiz maçlarda travma yaşadığımızı söylüyoruz. Bunun çıkışı alacağımız sonuçlardan geçeceğini düşünüyordum. Ama orada oyuncular da zaman zaman kendilerini yalnız hissediyor olabilirler. Toparlanmak için her türlü desteği vermek gerekiyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN