Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Bir dönem sona erdi! O teknik direktör ile yollar resmen ayrıldı!

Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Bir dönem sona erdi! O teknik direktör ile yollar resmen ayrıldı!

8. haftası başlayan Süper Lig'de teknik direktör kıyımı sürüyor. Bir Süper Lig takımı daha hocasıyla yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Süper Lig'de bir dönem sona erdi. O teknik direktör, görevinden resmen ayrıldı.

Bu akşam oynanan Adana Demirspor- Trabzonspor karşılaşmasıyla 8. haftası başlayan Trendyol Süper Lig'de bir dönem sona erdi. Süper Lig'de Emre Belözoğlu, Erdal Güneş, Çağdaş Atan, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu ve Tolunay Kafkas'ın ardından bir ayrılık daha yaşandı.

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta karşılaşması Adana Demirspor- Trabzonspor karşılaşmasıyla başladı. Akdeniz ekibi, Karadeniz ekibini 1-0 mağlup ederken Süper Lig'de bir dönem sona erdi.

Süper Lig'de Emre Belözoğlu, Erdal Güneş, Çağdaş Atan, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu ve Tolunay Kafkas'ın ardından o teknik direktörün de görevine son verildi.

Son olarak Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi Lugano'ya 2-3 mağlup olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi resmen sona erdi.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada "Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Tarihi yenilgi sonrasında tecrübeli teknik adam görevinden istifa ederken siyah-beyazlı ekibin yeni patronunun hangi isim olacağı ise merak konusu oldu.

Geçen yıl 28 Ekim'de Beşiktaş'ın başına geçen tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'a imza attığı günden bu yana takımın başında 41 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 28 galibiyet 7 beraberlik ve 6 yenilgi elde etti.

Başarılı teknik adamın yeni durağının hangi takım olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN