Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Bir dönem sona erdi: O teknik direktör ile yollar ayrıldı

Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Bir dönem sona erdi: O teknik direktör ile yollar ayrıldı

Süper Lig'de bir teknik adam daha görevine veda etti. Bir dönem resmen sona erdi. O teknik direktör ile yollar resmen ayrıldı.

Milli aranın sona ermesiyle Süper Lig'de 9. hafta heyecanı başladı. O takım, teknik direktörüyle yollarını ayırdı. Süper Lig'de bir dönem resmen sona erdi.

Süper Lig'in 9. haftasında sürpriz bir ayrılık yaşandı. Süper Lig'de haftanın heyecanı devam ederken yaşanan sürpriz ayrılık herkesi şaşırttı.

Süper Lig'de Emre Belözoğlu, Erdal Güneş, Çağdaş Atan, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, Tolunay Kafkas, Şenol Güneş, Nenad Bjelica ve Osman Özköylü'nün ardından o teknik adamla da yollar resmen ayrıldı.

Dün akşam evinde Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'u ağırlayan Konyaspor, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibine 1-2 mağlup olarak sahadan mağlubiyetle ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Bu sezon beklentilerin altında kalan yeşil-beyazlı ekip, karşılaşmanın ardından Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırdı.

Konyaspor'dan yapılan açıklamada "Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Stanojevic ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Geçen sezon ocak ayında teknik direktör İlhan Palut ile yaşanan ayrılık sonrasında Sırp teknik adamla sözleşme imzalayan Konyaspor, Aleksandar Stanojevic yönetiminde 26 maçta 6 galibiyet 9 beraberlik ve 11 yenilgi elde etti.

Konyaspor, Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırdı - Futbol Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN